Μολφέτας: Ο αρχηγός του Απόλλωνα στην “μάχη του σταυρού”

0
686

Ο αρχηγός του Απόλλωνα Γιάννης Μολφέτας(ανιψιός του αείμνηστου Ανδρέα Μολφέτα), κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Πρωτεύουσα Ξανά” του Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Πιο αναλυτικά ο πολυτάλαντος πατρινός άσος μας συστήνεται ως εξής:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα. Είμαι 27 ετών, Επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, με πολλές διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, νυν παίκτης και αρχηγός της ιστορικής ομάδας του Απόλλωνα Πατρών. Παράλληλα δε σπουδάζω Γυμναστική Ακαδημία στην Αθήνα, ενώ πρόσφατα αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ στον χώρο της εστίασης στην πόλη μας. Τυγχάνω επίσης ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών.

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκα ενεργά με το μπάσκετ, ανδρωμένος στις Ακαδημίες του Απόλλωνα, συμμετέχοντας παράλληλα σε Πανελλήνιους, Βαλκανικούς, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Αγώνες με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος Εφήβων. Έχω αγωνιστεί στο παρελθόν στον «Απόλλωνα Πατρών» (Α1 Εθνική Κατηγορία), στον «Δούκα Αμαρουσίου» (Α2 Εθνική Κατηγορία) και στον «Πανιώνιο» (Α1 Εθνική Κατηγορία).

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Γρηγόρης Αλεξόπουλος και τον Giannis Molfetas, , τα οποία χαμογελούν, γένι

Αποδεχόμενος την πρόταση του κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου – επικεφαλής της παράταξης «Πρωτεύουσα Ξανά», αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση αυτή αποτελεί η ανάγκη της Πόλης μας για μια δημοτική αρχή, χωρίς κομματικούς χρωματισμούς, πολυσυλλεκτική, με αναπτυξιακό πνεύμα, χωρίς αγκιστρώσεις, με όραμα και συλλογικότητα.

Ως μέλος της νέας γενιάς, θεωρώ ότι αποτελεί υποχρέωση μου, και υποχρέωση όλων των νέων ανθρώπων, η ενασχόληση με τα κοινά του τόπου μας προκειμένου η ΠΑΤΡΑ να αποτελεί και πάλι κέντρο της ανάπτυξης, του πολιτισμού, και του αθλητισμού. Μαζί με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο οραματιζόμαστε μια πόλη καθαρή, μια πόλη σύγχρονη, μια πόλη δίπλα σε όλους τους κατοίκους της, μια πόλη «Πρωτεύουσα Ξανά».

Μολφέτας: Ο αρχηγός του Απόλλωνα στην “μάχη του σταυρού”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here