Το ‘ευχαριστώ’ της διοίκησης του Απόλλωνα για το παιχνίδι με Ηρακλή

0
611
Το 'ευχαριστώ' της διοίκησης του Απόλλωνα για το παιχνίδι με Ηρακλή
Το 'ευχαριστώ' της διοίκησης του Απόλλωνα για το παιχνίδι με Ηρακλή

Η διοίκηση του Απόλλωνα Carna συγχαίρει τους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και τους συνεργάτες της ομάδας μας για την είσοδο στον τελικό των playoffs που οδηγεί στην Α1. Κατάφεραν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να ανταποκριθούν με επιτυχία στην αποστολή τους, προκαλώντας ικανοποίηση στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας. Η προσπάθεια συνεχίζεται με την συμμετοχή στον τελικό και με στόχο το εισιτήριο της ανόδου στην Α1, εκεί που αξίζει να βρίσκεται η ομάδα μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας (επώνυμους και ανώνυμους) που ήλθαν στο γήπεδο και στήριξαν τον Απόλλωνα στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, αποτελώντας τον έκτο παίκτη μας στην προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης και την εξασφάλιση της εισόδου στον τελικό των playoffs.

Επίσης, απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας στους χορηγούς της ομάδας που εμπιστεύονται τον Απόλλωνα και στηρίζουν έμπρακτα τις αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές δράσεις μας. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε μέχρι εδώ.

Ο Απόλλωνας Carna κατάκτησε επάξια τη νίκη και την πρόκριση απέναντι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, διαψεύδοντας τις αρνητικές προβλέψεις για επικείμενη καταστροφή εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Τα εναπομείναντα μέλη της διοίκησης θα συνεχίσουν να εργάζονται με σχέδιο και όραμα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας, ακολουθώντας πιστά τις διαχρονικές αξίες και τις αρχές του ιστορικού Απόλλωνα.

Το ‘ευχαριστώ’ της διοίκησης του Απόλλωνα για το παιχνίδι με Ηρακλή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here