Ιατρικές εξετάσεις και έναρξη σεζόν για τον Απόλλωνα CARNA

0
2139
Ιατρικές εξετάσεις και έναρξη σεζόν για τον Απόλλωνα CARNA
Ιατρικές εξετάσεις και έναρξη σεζόν για τον Απόλλωνα CARNA

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν προχθές και χθες (18-19/08) οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του Απόλλωνα CARNA. Η σεζόν ξεκίνησε πλέον από το απόγευμα της Πέμπτης (18/08) αφού οι Έλληνες παίκτες έκαναν την πρώτη τους προπόνηση ενώ από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ενσωματωθούν στην ομάδα και οι ξένοι παίκτες.

Στις πρώτες του δηλώσεις, για τη νέα χρονιά, ο προπονητής του Απόλλωνα CARNA, Κώστας Μέξας τόνισε: «Ξεκινάμε την προσπάθεια μας για την καινούργια σεζόν με πολύ διάθεση και φιλοδοξία να χτίσουμε μια ομάδα που θα αντιπροσωπεύει τις αρχές και τα πιστεύω μας εντός και εκτός των 4 γραμμών. Πρωταρχικός μασ στόχος είναι να καταφέρουμε να αποκτήσουμε χημεία το δυνατόν συντομότερο και αφού ολοκληρωθεί το ρόστερ μας να έχουμε μια πρώτη εικόνα για τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας μέσα στο παρκέ και όχι στη θεωρία. Ευελπιστούμε μέσα στις επόμενες μέρες να τελειώσει το θέμα με τις 2 τελευταίες προσθήκες, ώστε να έχουμε τον απαραίτητο χρόνο προετοιμασίας όλοι μαζί. Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία τόσο στην δική μας ομάδα όσο και στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος».

Ο Κώστας Μέξας έχει ήδη έτοιμο όλο το πλάνο της προετοιμασίας και των φιλικών αναμετρήσεων που θα δοθούν μέσα στο Σεπτέμβρη και προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι οι αθλητές να περάσουν από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Φέτος, η διοίκηση της ομάδας έχει έλθει σε συμφωνία με τους υπεύθυνους του διαγνωστικού κέντρου “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ VITA” το οποίο θα καλύψει ιατρικά τους αθλητές/αθλήτριες των αγωνιστικών ομάδων του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα CARNA θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τους υπεύθυνους του διαγνωστικού κέντρου “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ VITA” αλλά και την ιατρική ομάδα του κέντρου, για την έγκαιρη, έγκυρη και γρήγορη εξυπηρέτηση των παικτών.

Ιατρικές εξετάσεις και έναρξη σεζόν για τον Απόλλωνα CARNΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here