Ο Εθνικός προ των πυλών της Basket league

0
1558
Ο Εθνικός προ των πυλών της Basket league
Ο Εθνικός προ των πυλών της Basket league

Η ομάδα του Εθνικού ως τέταρτη στην τελική κατάταξη της Α2 μετά τον τρίτο Προμηθέα κλήθηκε να αγωνιστεί στην Basket League της νέας αγωνιστικής περιόδου, αντικαθιστώντας την Κηφισιά που αποχώρησε. Στο ξενοδοχείο «Metropolitan» ορίστηκε ανοιχτή συγκέντρωση, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το μέλλον της ομάδας και να αναλυθούν όλες οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της στη μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση: «Την Πέμπτη 4 Αυγούστου και ώρα 18.30, στο ξενοδοχείο Metropolitan (Λεωφόρος Συγγρού), συγκαλείται ανοιχτή συγκέντρωση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, με τους φίλους της ομάδας, προκειμένου να συζητηθεί η πορεία του συλλόγου προς την Basket League και να αναλυθούν όλες οι λεπτομέρειες και τα προαπαιτούμενα του εγχειρήματος.

Στο μήνυμα-κάλεσμά του ο Κωνσταντίνος Δεριζιώτης τονίζει: «Σε αυτή την ιστορική στιγμή, κάποιοι μπήκαμε μπροστά όχι για να σώσουμε το σύλλογο, όχι για να ξεκινήσουμε από το μηδέν, αλλά για να συνεχίσουμε το έργο που εδώ και καιρό συντελείται με απαράμιλλη επιτυχία. Όσοι είναι πραγματικοί Εθνικοί γνωρίζουν ότι στη φιλοσοφία μας δεν υπάρχουν «πρώτοι» και «δεύτεροι», υπάρχουν μόνο φίλοι, οι οποίοι αγωνίζονται για ένα κοινό σκοπό, για ένα όνειρο.

Μπροστά μας υπάρχει μια πρόκληση και συνάμα μια ευκαιρία. Υπάρχει ένας Γολγοθάς και συνάμα η μπασκετική Γη της Εδέμ. Μα πάνω από όλα υπάρχει η απάντηση που όλοι θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά μας, στους φίλους μας, στους φιλάθλους της ομάδας, όταν θα μας ρωτάνε «τι κάνατε τότε που σας δόθηκε η ευκαιρία να ανεβείτε στην Α1»… Θα τους απαντήσουμε «βάλαμε το κεφάλι κάτω», δουλέψαμε, βάλαμε το χέρι στην τσέπη (άλλος λίγο, άλλος πολύ), χτυπήσαμε όποια πόρτα πιστεύαμε ότι θα ανοίξει, καλέσαμε όλους τους φίλους (ακόμα και αυτούς που μπορεί να είχαμε ψυχρανθεί), κατάπιαμε και προσβολές και πικρόχολα σχόλια και φέραμε τον Εθνικό εκεί που του άξιζε. Σκέφτεστε άλλη απάντηση; Την Πέμπτη (04/08) πραγματοποιούμε όχι Γενική Συνέλευση αλλά γενικό κάλεσμα. Για τον Εθνικό που αγαπάμε, για τον Εθνικό που ονειρευόμαστε για τον Εθνικό που δεν μπορεί παρά να παίξει στην Α1. Εσύ θα λείπεις;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here