Ανακοίνωσε Μακένζι Μουρ ο Προμηθέας-δείτε βίντεο

0
1696
Ανακοίνωσε Μακένζι Μουρ ο Προμηθέας-δείτε βίντεο
Ανακοίνωσε Μακένζι Μουρ ο Προμηθέας-δείτε βίντεο

 

Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοινώσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον McKenzieMoore και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Σύντομο βιογραφικό

Μετά τη φοίτησή  του στο πανεπιστήμιο του Texas, ο γεννηθείς στις 11/5/1992 McKenzieMoore, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Νέα Ζηλανδία με τους  Nelson Giantsτο 2015,  όπου σε 19 συμμετοχές  μέτρησε 21.7 πόντους , 5.8 rebounds, 4.2 assists, 2.1 κλεψίματα και 1.7 blocks ανά αγώνα, κατακτώντας μια θέση στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Συμμετείχε στο Summer League του 2015  με τα χρώματα των Milwaukee Bucks, ενώ στη συνέχεια έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το Βέλγιο και την Leuven Bears.

Επιστρέφοντας το 2016 στο πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας, αυτή τη φορά για τους Canterbury Rams, κατακτά το βραβείο του MVP, με 22.4 πόντους, 6.2 rebounds, 8.0 assistsκαι 3.4 κλεψίματα ανά αγώνα.

Οι εμφανίσεις του τον οδήγησαν για μια ακόμη φορά στο Summer League του ΝΒΑ (DallasMavericks), μετά την ολοκλήρωση του οποίου συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα Πάτρας.

Δείτε βίντεο να πάρετε μια πρώτη γεύση:

νακοίνωσε Μακένζι Μουρ ο Προμηθέας-δείτε βίντεο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here