Με ήττα 78-65 από τον Ηρόδικο Κομοτηνής έκλεισε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής ΟΣΕΚΑ ο Ήφαιστος. Σε μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα φτάνοντας στα Play Off κυνήγησε τα θαύμα στην προσπάθεια για την άνοδο στην Α1 αλλά υπέκυψε φυσιολογικά στην σαφέστατη ανωτερότητα του αντιπάλου της. Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά που αφήνει ζωντανό το όνειρο της ανόδου στην Α1 για την επόμενη χρονιά. Δείτε το τελευταίο φύλλο αγώνα καθώς και την επίσημη θέση του Συλλόγου σχετικά με την φετινή χρονιά:

Α.Σ. Ηρόδικος Κομοτηνής – Α.Σ. Ήφαιστος Πατρών 78-25
Δεκάλεπτα: 23-06, 39-08, 62-16, 78-25
Α.Σ Ηρόδικος: ( Γιώρας) Γκάτζη 6, Αβραμίδης, Τσικουρέλης, Λεχούδης 13, Σαπρανίδης, Παπαδόπουλος 18, Φιλίππου 10, Μιμίκος 31, Πολυχρονιάδης.
Α.Σ Ήφαιστος: (Δημόπουλος) Καφετζής, Σταμάτης 6, Παπουτσόπουλος 4, Τριάντης 3, Παπαδόπουλος 8, Κανελλόπουλος, Σαββόπουλος 2, Τατάνι 2.
Μπορεί η μάχη να χάθηκε, το όνειρο όμως θα ζήσει! Μια πολύ πετυχημένη χρονιά μόλις τελείωσε. Με την ήττα από την ομάδα του Ηρόδικου στην Κομοτηνή η μάχη για την άνοδο χάθηκε. Η κατάκτηση της τρίτης θέσης όμως στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, και η θέληση των αθλητών για την άνοδο στην Α1, κρατάει το όνειρο ζωντανό για την επόμενη χρονιά. Οι αθλητές και οι φίλαθλοι του συλλόγου είναι υπερήφανοι για την πορεία της ομάδας καθώς λίγοι την περίμεναν. Η συνέπεια των αθλητών στα καθήκοντα τους, η στήριξη του κόσμου στο γήπεδο καθώς και η στήριξη της διοίκησης που ήταν από την αρχή δίπλα στους αθλητές και το προπονητικό τιμ, ήταν καθοριστικοί παράγοντες γι αυτήν την επιτυχία. Τώρα είναι η ώρα για ξεκούραση και σχεδιασμό για μια νέα χρονιά που όλοι μαζί, με το όνειρο της ανόδου ζωντανό ,θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα!