Α2: Οι ομάδες αποφάσισαν ομόφωνα την λήξη της χρονιάς!

0
1015
Α2: Οι ομάδες αποφάσισαν ομόφωνα την λήξη της χρονιάς!
Α2: Οι ομάδες αποφάσισαν ομόφωνα την λήξη της χρονιάς!

Το φινάλε της Α2 για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 θεωρούν ως μονόδρομο όλες οι ομάδες της κατηγορίας που συμμετέχουν αυτή την ώρα σε τηλεδιάσκεψη. Για την ακρίβεια οι 15, αφού με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων δεν έχει υπάρξει επικοινωνία αν και είχε εκδηλώσει επιθυμία να συμμετάσχει.

Με γνωστά τα δεδομένα που τέθηκαν χθες από τις αρμόδιες υγειονομικές επιτροπές  στην σύσκεψη υπό τον Λευτέρη Αυγενάκη, είχε ήδη καταστεί σαφές ότι τα πρωταθλήματα δεν θα ξανάρχιζαν. Οι ομάδες όμως, επισημαίνουν στην ΕΟΚ ότι αυτό το θεωρούν μονόδρομο ακόμα κ αν υπήρχε για αργότερα κάποιο “παράθυρο” και για λόγους υγείας και για λόγους οικονομίας, δεν επιθυμούν καν να συζητηθεί τέτοιο ενδεχόμενο.

Πέρα από το πρωταρχικό δηλαδή θέμα του ότι αν κληθούν οι αθλητές να επιστρέψουν σε δράση μετά από τόσο καιρό οι κίνδυνοι είναι πολλοί και μεγάλοι, οι ομάδες θέλουν και επίσημο τέλος αφού δεν αντέχουν να συντηρούν άλλο διάφορα έξοδα.

Στην σύσκεψη, η οποία συγκλήθηκε μετά από πρωτοβουλία που είχε ξεκινήσει η Καρδίτσα την περασμένη εβδομάδα και για την οποία είχε ενημερωθεί και συγκαταθέσει η ΕΟΚ που θέλει την γνώμη των ομάδων, θα ανοίξει κουβέντα και για το τι θα ισχύσει για το διακοπέν πρωτάθλημα.

Βούληση όλων είναι να βρεθεί ένας τρόπος που θα “ζημιώνει” όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται ομάδες, σε ό,τι αφορά το θέμα ανόδων και να κατατεθεί στην ΕΟΚ προς εξέταση.

πηγή:basketa.gr

Α2: Οι ομάδες αποφάσισαν ομόφωνα την λήξη της χρονιάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here