Αχαγιά ’82: Ανακοίνωσε επίσημα Ανδρέα Βουρνά

0
1395
Αχαγιά '82: Ανακοίνωσε επίσημα Ανδρέα Βουρνά
Αχαγιά '82: Ανακοίνωσε επίσημα Ανδρέα Βουρνά
Η Αχαγιά 82 πριν από λίγο ανακοίνωσε τον πατρινό έμπειρο γκαρντ Ανδρέα Βουρνά, ξεκινώντας ιδανικά τις προσθήκες στην περιφέρεια. Η ομάδα βρισκόταν σε σύγχυση, μετά τις απώλειες για διαφορετικούς λόγους του Γιάννη Σταμόπουλου και του Νίκου Μοσχοβάκη, όμως με υπομονή ο Χρήστος Σαράντης χτίζει το νέο ρόστερ, που αναμένεται εξίσου δυνατό, όπως τα τελευταία δύο χρόνια που συμμετείχε η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
“Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον Πατρινό γκαρντ Ανδρέα Βουρνά. Η προσθήκη του Ανδρέα Βουρνά θα δώσει αξιόπιστες λύσεις σε άμυνα και επίθεση διότι πρόκειται για ένα πολύ δυνατό γκάρντ σε άμυνα αλλά και σε ντράιβ επιθέσεις. Καλύπτει τις θέσεις (1) και (2).
Who is who
O Πατρινός γκάρντ με ύψος 1.90cm γεννήθηκε στις 10/1/1990. Ξεκίνησε την καριέρα του απο τα Εφηβικά του Εσπέρου Α.Ο.ΠΑ. ενώ μετά ακολούθησαν οι Παναχαική Γ.Ε. Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η., Δόξα Λευκάδας Γ’ Εθνική-Α2, Έσπερος Α.Ο.ΠΑ. Γ’ Εθνική, Κεραυνός Αιγίου Γ’ Εθνική ενώ την σεζόν που μας πέρασε κέρδισε την άνοδο στην Α2 με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.
Ανδρέα καλώς ήρθες”

Αχαγιά ’82: Ανακοίνωσε επίσημα Ανδρέα Βουρνά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here