Αχαγιά ’82: Ανανέωση συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο

0
1304
Αχαγιά '82: Ανανέωση συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο
Αχαγιά '82: Ανανέωση συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο

Η Αχαγιά ΄82 ετοιμάζεται για την νέα χρονιά  στη Γ’ Εθνική και δίπλα στον Χρήστο Σαράντη θα παραμείνει το ήδη υπάρχουν τεχνικό επιτελείο, με το σύλλογο να ανανεώνει με τους Μιχάλη Δελάρτα και Φώτη Κακαλή, εμπιστευόμενος τις ικανότητές τους σε μία ήδη επιτυχημένη «συνταγή». Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με τους Μιχάλη Δελάρτα και Φώτη Κακαλή,  που θα πλαισιώσουν τον Χρήστο Σαράντη την νέα σεζόν. Ο βοηθός προπονητή Μιχάλη Δελάρτας, είναι ένα κομμάτι της Αχαγιάς ’82 αφου μαζι με τον Χρήστο Σαράντη μετράνε 25 χρόνια παρουσία στον Αχαγιώτικο σύλλογο. Ο Μιχάλης είναι ”πιστος στρατιώτης” του συλλόγου και ο προπονητής που έχει φέρεις τις περισσότερες διακρίσεις,  σε τοπικές και πανελλήνιες συμμετοχές. Την εποχή των ”Χρυσών κοριτσιών” της Αχαγιάς ’82 στο μπάσκετ, ο Μιχάλης μαζί με τα κορίτσια,  πρωταγωνίστησαν για περισσότερο απο μια 5ετία,  με πολλές επιτυχίες καθώς έχει υπάρξει και προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου. Είναι διπλωματούχος προπονητής και θα αποτελέσει και φέτος σημαντική μονάδα για την ομάδα μας.

Με κύριο στόχο την εδραίωση στις Εθνικές κατηγορίες η παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού ήταν αναγκαία. Η έλευση του Πατρινού γυμναστή Φώτη Κακαλή με ρίζες από την Δυτική Αχαϊα,  δίνει την ώθηση στους αθλητές αλλά και στον οργανισμό για το βήμα παραπάνω. Ο Φώτης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Personal Trainer & Fitness trainer,  με εξειδίκευση στο κομμάτι της ενδυνάμωσης της φυσικής κατάστασης και της αποκατάστασης μυοκελετικών τραυματισμών. Η παρουσία του την περσυνή σεζόν έδωσε σημαντικές λύσεις στην ομάδα και την βοήθησε στους στόχους της.

Μιχάλη και Φώτη καλώς ήρθατε».

Αχαγιά ’82: Ανανέωση συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here