Αχαγιά ’82: Νέο τεχνικό team με Γκοργκόλη-Μπαζίνα και Σταμόπουλο

0
1165
Αχαγιά '82: Νέο τεχνικό team με Γκοργκόλη-Μπαζίνα και Σταμόπουλο
Αχαγιά '82: Νέο τεχνικό team με Γκοργκόλη-Μπαζίνα και Σταμόπουλο

Η Αχαγιά ’82 ανακοίνωσε το νέο τεχνικό team , όπου προπονητής θα είναι ο Σπύρος Γκοργκόλης με βοηθό τον Γιάννη Μπαζίνα και team manager τον Γιάννη Σταμόπουλο. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας :

«Ο Σπύρος Γκοργκόλης και ο Γιάννης Μπαζίνας θα είναι το νέο τεχνικό δίδυμο της Αχαγιάς ’82.

Ο Σπύρος Γκοργκόλης είναι κάτοχος διπλώματος μπάσκετ στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Αν και μόλις 43 ετών, μετρά ήδη 23 χρόνια εμπειρίας ως προπονητής, έχοντας περάσει από τους πάγκους του Παναχαϊκού Σουλίου, της ΕΑΠ, της Ολυμπιάδας, των Αραχωβιτίκων και του Έσπερου ΑΟΠΑ. Φέτος, επέλεξε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην ομάδα μας με βοηθό τον Γιάννη Μπαζίνα. Οι δύο άνδρες τα τελευταία χρόνια συνεργάζονταν στον Έσπερο και όπως έχει δηλώσει ο κ. Μπαζίνας στο παρελθόν, έχουν ίδια φιλοσοφία και βαδίζουν σε κοινή λογική.

Από τη μεριά μας, τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Αχαγιάς ’82 και τους ευχόμαστε να έχουμε μία υπέροχη συνεργασία».

Ο ηγετικός του ρόλος, οι μπασκετικές του γνώσεις και η εμπειρία του στον χώρο του αθλήματος αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Αχαγιά ’82.
Ο λόγος για τον Γιάννη Σταμόπουλο που επιστρέφει στον “ερυθρόλευκο” σύλλογο, αυτήν την φορά όχι ως παίκτης αλλά ως τιμ μάνατζερ.
Ο Σταμόπουλος βοήθησε την ομάδα να ανέβει στη Γ΄Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά υπήρξε ο mvp στην παραμονή της Αχαγιάς 82 στις Εθνικές κατηγορίες. Φέτος, αποδεικνύει και πάλι την αγάπη που έχει στο συγκεκριμένο σύλλογο, αναλαμβάνοντας αυτήν την φορά χρέη τιμ μάνατζερ.
“Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να έχουμε στο τιμ μας τον Γιάννη Σταμόπουλο. Η οικογένεια της Αχαγιάς ’82, τον καλωσορίζει και πάλι και του εύχεται μία χρονιά γεμάτη χαρές, υγεία και επιτυχίες!”.

Αχαγιά ’82: Νέο τεχνικό team με Γκοργκόλη-Μπαζίνα και Σταμόπουλο

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here