Αχαγιά ’82: Ποιοτική προσθήκη στην ρακέτα με Βασίλη Μακρή

0
1441
Αχαγιά '82: Ποιοτική προσθήκη στην ρακέτα με Βασίλη Μακρή
Αχαγιά '82: Ποιοτική προσθήκη στην ρακέτα με Βασίλη Μακρή
Η Αχαγιά82 συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, ανακοινώνοντας τον Βασίλη Μακρή, που είναι έμπειρη και ποιοτική προσθήκη μέσα στην ρακέτα. Με ένα χρόνο καθυστέρηση θα βρει συμπαίκτες τον Ανδρέα Βουρνά και τον Δημήτρη Λυμπέρη, που συνυπήρξαν στην περσινή προετοιμασία του Αίολου Αστακού! Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον Τρικαλινό πάουερ φόργουορντ / σέντερ Βασίλη Μακρή. Η ενίσχυση έρχεται απο τα Βόρεια αυτή τη φορά,  με την προσθήκη του Βασίλη Μακρή ολοκληρώνται οι θέσεις της πρώτης γραμμής των ψηλών.  Η προσθήκη του δυναμικού σέντερ θα βοηθήσει την ομάδα του Χρήστου Σαράντη να πετύχει τους στόχους της. Στα θετικά της συγκεκριμένης μεταγραφής,  ειναι η παρουσία του Βασίλη ως συμπαίκτης στο παρελθόν με τους περισσότερους παίκτες που αποκτήθηκαν την συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο.
Who is who
O 26χρονος Τρικαλινός σέντερ ύψους 2.01cm έχει θητεύσει στην γενέτειρα του Μπάσκετ(Αμερική) και συγκεκριμένα σε Κολεγιακά προγράμματα(NCAA) όπως στην Iowa με τους Iowa Lakes και South Dacota με τους USF. Ακολούθησαν οι Α.Ο. Αγρινίου, Αίολος Αστακού και την περσυνή χρονιά ο Γ.Σ. Φαρσάλων με σημαντική παρουσία και στις 3 ομάδες στις Εθνικές Κατηγορίες.
Βασίλη καλώς ήρθες

Αχαγιά ’82: Ποιοτική προσθήκη στην ρακέτα με Βασίλη Μακρή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here