Αχαγιά ’82: Προ των πυλών της Β’ Εθνικής-Ανεβαίνουν Παναχαϊκή & Κρόνος!

4
3634
Αχαγιά '82: Προ των πυλών της Β' Εθνικής-Ανεβαίνουν Παναχαϊκή & Κρόνος!
Αχαγιά '82: Προ των πυλών της Β' Εθνικής-Ανεβαίνουν Παναχαϊκή & Κρόνος!

Η Αχαγιά ’82 πλεόν καλύπτει το επόμενο “κενό” που θα προκύψει για την Β’ Εθνική! Μπορεί να ήταν τέταρτη και να φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά ήδη προέκυψαν τρία “κενά” τα δύο και με επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΟΚ και περιμένει στο ακουστικό της, να ακολουθήσει τον Γλαύκο στην Β’ Εθνική!

Η πρώτη ομάδα που ανέβηκε ήταν η Πεντέλη που έχει το πατρινό γκαρντ Δημήτρη Αποστολόπουλο, μιας αποσύρθηκε από τις Εθνικές κατηγορίες ο Αρκαδικός. Η δεύτερη ομάδα ήταν η Ένωση Ιλίου, που πήρε την θέση του Ιπποκράτη Κω στην Β’ Εθνική, μιας και ανέβηκε στην Α2 παίρνοντας την θέση της Δόξας Λευκάδας, που υποβιβάστηκε οικειοθελώς στην Γ’ Εθνική! Αυτές οι δύο αλλαγές έχουν πάρει ήδη επίσημη μορφή από την ομοσπονδία!

Η τρίτη ομάδα που φαίνεται να καλύπτει «κενό» είναι ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου, παίρνοντας την θέση του Ηρακλείου, που αποχωρεί από τις Εθνικές κατηγορίες, με αποτέλεσμα η επόμενη ομάδα που παίρνει σειρά για να καλύψει «κενό» είναι η Αχαγιά ’82, όπου είναι πολύ πιθανόν μιας και πολλές ομάδες ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο για το αν θα συνεχίσουν στις Εθνικές Κατηγορίες, με την ομάδα του Εθνικού να έχει βγει και στην δημοσιότητα!

Ενδεχόμενη άνοδος της Αχαγιάς ’82, θα φέρει ανακατατάξεις και στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η, με την Παναχαϊκή να ανεβαίνει Γ’ Εθνική και τον Κρόνο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η!

Αχαγιά ’82: Προ των πυλών της Β’ Εθνικής-Ανεβαίνουν Παναχαϊκή & Κρόνος!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί ανεβαίνει η Παναχαϊκή και όχι ο Αίολος Αγυιάς? Αφού τερμάτισε παραπάνω από την παναχαϊκή. Επίσης τι θα γίνει στις άλλες κατηγορίες της ΕΣΚΑΗ? Ποιές ομάδες παίζουν που?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here