Άγγελος Γατσούλης: ‘Με την καλύτερη ψυχολογία στα μπαράζ’

0
1406
Άγγελος Γατσούλης: 'Με την καλύτερη ψυχολογία στα μπαράζ'
Άγγελος Γατσούλης: 'Με την καλύτερη ψυχολογία στα μπαράζ'

Το όνειρο της Αχαγιάς 82 για απευθείας άνοδο, μπορεί να… έσβησε, οπότε η ελπίδα μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ, παραμένει. Ο παίκτης της Αχαγιάς ‘82, Άγγελος Γατσούλης αναφέρθηκε αρχικά στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Έσπερο, που θα είναι και η τελευταία της κανονικής περιόδου, «…πρόκειται για ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες αλλά μετά από κάθε ήττα, θέλουμε περισσότερο να κερδίσουμε. Εξάλλου, θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία στα μπαράζ».

Όσον αφορά στη διαδικασία μπαράζ, συμπλήρωσε: «Είναι ένας αγώνας κατάταξης, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε περισσότερες ελπίδες ανόδου. Περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο. Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά, όπως ακριβώς κύλησε στο μεγαλύτερο μέρος της, με νίκες δηλαδή».

Κλείνοντας, ο Άγγελος Γατσούλης έκανε ένα απολογιστικό σχόλιο για την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώνεται, αναφέροντας:

«Πετύχαμε κάτι παραπάνω από τους στόχους που είχαμε θέσει σαν ομάδα. Παίξαμε σε έναν αγώνα την απευθείας άνοδο και είμαστε στενοχωρημένοι που δεν τα καταφέραμε τελικά, αλλά μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ μπορεί να έρθει η άνοδος. Γενικά, πιστεύω πώς είναι μία πετυχημένη σεζόν στη δεύτερη χρονιά της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες”.

Άγγελος Γατσούλης: ‘Με την καλύτερη ψυχολογία στα μπαράζ’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here