Αίαντας Α.Σ.Α.Α.: Ανανέωσε για 7ο χρόνο ο Σταυρουλάκης-vids

0
1983
Αίαντας Α.Σ.Α.Α.: Ανανέωσε για 7ο χρόνο ο Σταυρουλάκης-vids
Αίαντας Α.Σ.Α.Α.: Ανανέωσε για 7ο χρόνο ο Σταυρουλάκης-vids
Ο Χριστόφορος Σταυρουλάκης ένας παίκτης κόσμημα για τα γήπεδα της ΕΣΚΑ-Η και όχι μόνο, αποτελεί την “αιχμή του δόρατος” τα τελευταία χρόνια για τον Αίαντα Α.Σ.Α.Α., αποτελώντας πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του νεοσύστατου σωματείου της ομάδας που ιδρύθηκε το 2010 με την συγχώνευση του Αθλητικού Συλλόγου Ακταίου(1994) και του Α.Ο. Αραχωβιτίκων. Το δέσιμο μεταξύ των δύο πλευρών είναι δεδομένο, με το θέμα της ανανέωσης να είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Χριστόφορος θα αποτελέσει και την νέα χρονιά το “σήμα κατατεθέν” της ομάδας, βοηθώντας παράλληλα την νέα φουρνιά, που πέρσι απέδειξε με την εύκολη παραμονή, την καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Αίαντα.
Δείτε δύο από τις ανεπανάληπτες στιγμές που έχει χαρίσει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια:
Απίστευτο καλάθι του Σταυρουλάκη στον αγώνα Αίαντας Α.Σ.Α.Α.-Νέοι Έσπερος Α.Ο.Π.Α. στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Α1 ΕΣΚΑΗ.

Ο αγώνας Α.Ο. Ολυμπιονίκης – Αίαντας Α.Σ.Α.Α. βρίσκεται 1,5 δευτερόλεπτο πριν το τέλος με το σκορ 56-55 υπέρ του Ολυμπιονίκη. Οι γηπεδούχοι έχουν βρεθεί μπροστά στο σκορ με απίστευτο τρίποντο από τη γωνία 1,5 δευτερόλεπτο πριν τη λήξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here