Ακαδημίες Παναχαϊκής: Εξόρμηση στο ‘Ιστορικό’ Μεσολόγγι

0
1302
Ακαδημίες Παναχαϊκής: Εξόρμηση στο 'Ιστορικό' Μεσολόγγι
Ακαδημίες Παναχαϊκής: Εξόρμηση στο 'Ιστορικό' Μεσολόγγι

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φετινή δράση του προγράμματος Πυθαγόρας με θέμα Ταξίδι στην ιστορία.
Αυτή την φορά προορισμός το ιστορικό Μεσολόγγι ,η πόλη της ελευθερίας που υποδέχθηκε την ακαδημία μας στον κήπο των Ηρώων και στην στην εξαιρετική πινακοθήκη!
Έπειτα η Ακαδημία μας ξεκουράστηκε για πρόγευμα στους πρόποδες του βουνού Βαράσοβα που οι μικροί μας καλαθοσφαιριστές παρακολούθησαν αναρριχήσεις ορειβατών σε ένα από τα πιο δύσκολα σημεία αναρρίχησης στην Ελλάδα.
Ακολούθησε ημερίδα στο χωριό Γαλατάς όπου συνολικά 100 παιδιά και γονείς από την ακαδημία μας αλλά και από το ΚΔΑΠ του χωριού παρακολούθησαν τις ομιλίες των επιστημόνων του προγράμματος!
Τέλος η δράση έκλεισε με παιχνίδι μπάσκετ μεταξύ των παιδιών!

Η ακαδημία μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους που συνέβαλαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της διαδραστικής προσπάθειας του προγράμματος Πυθαγόρας.
Τον ομότιμο καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών (τμήμα φυσικής) Σακκοπουλο Σωτήρη,τον ψυχολόγο Στεφανατο Αλέξη,τους συνοδούς της δράσης Τογια Γιώργο,Τζιαχρηστα Σπύρο και Λιάρο Χρήστο,τον Διευθυντή του δημοτικού σχολείου Γαλατά κ Παπαγεωργίου Γιώργο,τον Δήμαρχο του νομού Ναυπακτίας Λουκοπουλο Τάκη τον Αντιδήμαρχο Κο Κοτσανα τον Πρόεδρο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Κονιδα Παναγιώτη και τον λογιστή του κδαπ Πετσα Κώστα(για την παρουσία τους στην ημερίδα), την δασκάλα Χαρά Αδαμόπουλου, την Νηπιαγωγό Χρύσα Παυλου τον σκηνοθέτη Κώστα Φασούλα τον Πρόεδρο της Παναχαϊκής Σεμιτεκολο Παναγιώτη και τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας και εμπνευστή του προγράμματος Μυκωνιάτη Μάρκο.

Ακαδημίες Παναχαϊκής: Εξόρμηση στο ‘Ιστορικό’ Μεσολόγγι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here