Ακράτα: Παράπονα για Κωσταντινίδου & Γεράνιο-vid

0
2124
Ακράτα: Παράπονα για Κωσταντινίδου & Γεράνιο-vid
Ακράτα: Παράπονα για Κωσταντινίδου & Γεράνιο-vid

Η Ακράτα δεν μπόρεσε να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση στο Γλαύκο, γνωρίζοντας την ήττα για την οποία δεν γκρινιάζει. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο, ωστόσο έχουν παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης, καθώς θεωρούν ότι τα λάθη τους ήταν πολλά και επικίνδυνα! Με ανακοίνωσή τους μάλιστα εκφράζουν την ευχή τους οι διαιτητές Ελένη Κωνσταντινίδου και Λεωνίδας Γεράνιος να μην βρεθούν ξανά στο δρόμο της Ακράτας!

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

”Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ακράτα εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη Διοίκηση του Γλαύκου για τη φιλοξενία της ομάδας μας στο μεταξύ μας αγώνα. Παράλληλα συγχαίρει τους φιλάθλους και των δύο ομάδων για την άψογη στάση τους σε ένα αγώνα, που παραλίγο να ξεφύγει από τα αθλητικά πλαίσια, λόγω συνεχών λαθών των διαιτητών.
Εκφράζουμε τη λύπη μας για τη διαιτησία των Κωνσταντινίδου Ελένης και Γεράνιου Λεωνίδα. Υπέπεσαν σε σωρεία λαθών τα περισσότερα σε βάρος της ομάδας μας. Ελπίζουμε να μην ορισθούν ξανά να διαιτητεύσουν αγώνα της ομάδας μας.”

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ακράτα εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη Διοίκηση του Γλαύκου για τη φιλοξενία της ομάδας μας στο μεταξύ μας αγώνα. Παράλληλα συγχαίρει τους φιλάθλους και των δύο ομάδων για την άψογη στάση τους σε ένα αγώνα, που παραλίγο να ξεφύγει από τα αθλητικά πλαίσια, λόγω συνεχών λαθών των διαιτητών. Εκφράζουμε τη λύπη μας για τη διαιτησία των Κωνσταντινίδου Ελένης και Γεράνιου Λεωνίδα. Υπέπεσαν σε σωρεία λαθών τα περισσότερα σε βάρος της ομάδας μας. Ελπίζουμε να μην ορισθούν ξανά να διαιτητεύσουν αγώνα της ομάδας μας.

Posted by Panagis Panagopoulos on Dienstag, 14. November 2017

Ακράτα: Παράπονα για Κωσταντινίδου & Γεράνιο-vid

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here