Ανακοίνωση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. Απόλλων Πάτρας

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ» συγκαλεί σε Έκτακτη Γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου στο κλειστό της ομάδας (Αριστοτέλους 11) στις 18/7/21 ημέρα Κυριακή και ώρα 19.00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 19/7/21 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 με μοναδικό θέμα την  ίδρυση από το Σωματείο μας, Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμου Εταιρίας, και την Εκλογή Πενταμελούς Προσωρινής Διοίκησης της υπό Σύστασης Αθλητικής Εταιρείας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

1. Την Ίδρυση από το Σωματείο μας, Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμου Εταιρίας, και την Εκλογή Πενταμελούς Προσωρινής Διοίκησης της υπό Σύστασης Αθλητικής Εταιρείας.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γήπεδο του Συλλόγου (Αριστοτέλους 11) στις 18/7/21 ημέρα Κυριακή και ώρα 19.00.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 19/7/21 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 με το ίδιο θέμα, επίσης στο κλειστό γήπεδο του Συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!