Ανακοίνωση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. Απόλλων Πάτρας

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ» συγκαλεί σε Έκτακτη Γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου στο κλειστό της ομάδας (Αριστοτέλους 11) στις 18/7/21 ημέρα Κυριακή και ώρα 19.00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 19/7/21 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 με μοναδικό θέμα την  ίδρυση από το Σωματείο μας, Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμου Εταιρίας, και την Εκλογή Πενταμελούς Προσωρινής Διοίκησης της υπό Σύστασης Αθλητικής Εταιρείας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

1. Την Ίδρυση από το Σωματείο μας, Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμου Εταιρίας, και την Εκλογή Πενταμελούς Προσωρινής Διοίκησης της υπό Σύστασης Αθλητικής Εταιρείας.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γήπεδο του Συλλόγου (Αριστοτέλους 11) στις 18/7/21 ημέρα Κυριακή και ώρα 19.00.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 19/7/21 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 με το ίδιο θέμα, επίσης στο κλειστό γήπεδο του Συλλόγου.

Ανακοίνωση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. Απόλλων Πάτρας

( ! ) Warning: A non-numeric value encountered in /www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 997
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001402248{main}( ).../index.php:0
20.0001403992require( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-blog-header.php ).../index.php:17
30.588589797336require_once( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-includes/template-loader.php ).../wp-blog-header.php:19
40.590289842904include( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/single.php ).../template-loader.php:106
50.757393545008locate_template( $template_names = 'loop-single.php', $load = TRUE, $load_once = ???, $args = ??? ).../single.php:28
60.757393545264load_template( $_template_file = '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/loop-single.php', $load_once = TRUE, $args = [] ).../template.php:725
70.757493557032require_once( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/loop-single.php ).../template.php:790
80.765493596992td_module_single_base->related_posts( $force_sidebar_position = ??? ).../loop-single.php:72
90.765693621232td_block_related_posts->render( $atts = ['limit' => 3, 'ajax_pagination' => 'next_prev', 'live_filter' => 'cur_post_same_categories', 'td_ajax_filter_type' => 'td_custom_related', 'class' => '', 'td_column_number' => 3], $content = ??? ).../td_module_single_base.php:955
100.786993820504td_block->get_block_pagination( ).../td_block_related_posts.php:56

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!