‘Απέδειξε σε όλους τι σημαίνει “παντελονάτος” πρόεδρος’

0
2328
'Απέδειξε σε όλους τι σημαίνει “παντελονάτος” πρόεδρος'
'Απέδειξε σε όλους τι σημαίνει “παντελονάτος” πρόεδρος'

Ο Αποστόλης Πανταζής με προσωπική του ανακοίνωση ενημέρωσε ότι ο Αίολος Αστακού δεν θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στις Εθνικές κατηγορίες, αφήνοντας παράλληλα ελεύθερους όλους τους παίκτες που αποκτήθηκαν στην διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι παίκτες που αποχωρούν, είτε δυστροπούν είτε δεν αναφέρουν το παραμικρό, αλλά στην περίπτωση του Αίολου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι Χρήστος Μπαρούχας, Ανδρέας Βουρνάς, Φώτης Ιωάννου, Δημήτρης Λυμπέρης, Βασίλης Μακρής, Ζαχαρίας Πουρνάρας και Κώστας Τάγαρης εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τον ισχυρό άντρα της πρώην τους πλέον, ομάδας, αναφέροντας ότι : «Απέδειξε σε όλους τι σημαίνει «παντελονάτος» πρόεδρος τηρώντας τις δεσμεύσεις του και με το παραπάνω». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εμείς οι παίκτες που αποκτηθήκαμε τη φετινή χρονιά από τον Αίολο Αστακού νιώθουμε στενοχωρημένοι για την απόφαση να διαλυθεί η ομάδα και να μη συνεχίσει να αγωνίζεται σε Εθνικές Κατηγορίες. Εδώ και ένα μήνα που ξεκίνησαν οι προπονήσεις ενόψει της νέας χρονιάς είχαμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε σωστά και να βγάλουμε καλά αποτελέσματα στο γήπεδο. Και δεν αναφερόμαστε σε οικονομικές απολαβές, αλλά σε συνθήκες που βρήκαμε και κάνουν τον κάθε παίκτη να νιώθει ότι βρίσκεται σε μια απόλυτα οργανωμένη ομάδα και το μόνο που τον απασχολεί είναι να δουλέψει στην προπόνηση.
Ενημερωθήκαμε για τη διάλυση της ομάδας και κληθήκαμε να λύσουμε τα συμβόλαιά μας. Ο Πρόεδρος της ομάδας κύριος Αποστόλης Πανταζής μας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πάρθηκε αυτή η απόφαση και μας απέδειξε γιατί όλα αυτά τα χρόνια ο Αίολος έκανε συνεχώς “άλματα” προόδου φτάνοντας μέχρι τα play – offs της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Εμείς θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μας πρόσφερε. Μας έδειξε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη και μέχρι το τέλος η συνεργασία μας ήταν άψογη. Απέδειξε σε όλους τι σημαίνει “παντελονάτοςπρόεδρος τηρώντας τις δεσμεύσεις του και με το παραπάνω. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα ζήσαμε αυτό το διάστημα που βρεθήκαμε στον Αίολο.
Δεν ξέρουμε αν οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν, όμως αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως ο αθλητισμός χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Αποστόλη Πανταζή. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ότι συνεχίσει να κάνει και ελπίζουμε να συνεχίσει να προσφέρει στον αθλητισμό.

Με τιμή

Οι αθλητές
Χρήστος Μπαρούχας, Ανδρέας Βουρνάς, Φώτης Ιωάννου, Δημήτρης Λυμπέρης, Βασίλης Μακρής, Ζαχαρίας Πουρνάρας, Κώστας Τάγαρης.

‘Απέδειξε σε όλους τι σημαίνει “παντελονάτος” πρόεδρος’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here