Αποκλειστική συνέντευξη Κάλλη Στ. : Άμεσος στόχος-η διατήρηση του οικογενειακού κλίματος

0
2144
Αποκλειστική συνέντευξη Κάλλη Στ. : Άμεσος στόχος-η διατήρηση του οικογενειακού κλίματος
Αποκλειστική συνέντευξη Κάλλη Στ. : Άμεσος στόχος-η διατήρηση του οικογενειακού κλίματος

Ο αρχηγός του Γλαύκου Σταύρος Κάλλη είναι δικαιωματικά αρχηγός μιας και ουσιαστικά ξεκίνησε από εκεί την καριέρα του, αγωνίστηκε μια επταετία στον Έσπερο αλλά με την άνοδο της ομάδας την περσινή χρονιά επέστρεψε στην ομάδα που ”ανδρώθηκε” και μαζί με τον προπονητή της ομάδος είναι οι στυλοβάτες του εξαιρετικού κλίματος στην ομάδα. Το westbasket.gr του έθεσε ερωτήματα και με προθυμία έδωσε απαντήσεις.

 Χαίρεται, το westbasket.gr σου εύχεται καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ και επιτυχίες για την ομάδα σου. Πως βλέπεις να διαμορφώνεται το κλίμα στην ομάδα μετά τις προσθαφαιρέσεις σε σχέση με την περσινή χρονιά;

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ για όλο τον κόσμο. Σίγουρα το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, παρότι που είναι νωρίς ακόμα. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και θα προσπαθήσουμε να την διατηρήσουμε κατά την διάρκεια της χρονιάς. Νομίζω πως σε συνεργασία με τον προπονητή μας θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε στο οικογενειακό κλίμα όλα τα νέα μέλη.

Πως σου φάνηκε η κλήρωση; Έχεις την αίσθηση ότι η φετινή αφετηρία της ομάδας, είναι σε καλύτερη μορφή από πέρσι;

Θεωρώ πως η κλήρωση είναι άνευ ουσίας, μιας και όλοι παίζουν με όλους. Εμείς θα φροντίσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Σίγουρα η φετινή χρονιά ξεκινά με μεγαλύτερες φιλοδοξίες μιας και είναι ή δεύτερη χρονιά στην κατηγορία και έχουμε αποκτήσει πλέον μεγαλύτερη οικειότητα. Έγιναν κάποιες προσθαφαιρέσεις όπου νομίζω πως θα μας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας.

Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες; Έχεις κάποιον παίκτη πρότυπο; Ποια θεωρείς κορυφαία στιγμή στην μπασκετική σου καριέρα;

Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας μου και έαν έρθει κάποια ατομική διάκριση, είναι προφανώς καλοδεχούμενη. Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι από την άλλη μεριά του Ατλαντικού ο Άλεν Άιβερσον. Όσον αφορά τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας μου δεν έχω κάτι συγκεκριμένο αλλά νομίζω οι στόχοι που έχουν επιτευχθεί με τις ομάδες που αγωνιζόμουν. Μπορώ να δώσω μια ξεχωριστή βαρύτητα στην άνοδο του Εσπέρου ΑΟΠΑ το 2008-2009 που από Α1 ΕΣΚΑΗ ανέβηκε στην Γ’ Εθνική μιας και είχε έρθει μετά από ολική ανατροπή στους τελικούς.

Τι μπορείς να υποσχεθείς στους φιλάθλους που σκοπεύουν να στηρίξουν την ομάδα την φετινή χρονιά;

Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε την ομάδα καλύτερα από πέρσι, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και εύχομαι να τους χαρίζουμε το χαμόγελο σε κάθε παιχνίδι.

Πως σου φαίνεται η ιδέα μας σχετικά με το westbasket.gr όπου στόχος είναι να  μαζέψει όλο το μπασκετικό κοινό της ευρύτερης περιοχής;

Σίγουρα θα βοηθήσει το μπασκετικό κοινό και όλες τις ομάδες της ευρύτερης περιοχής. Ένα μπράβο σε εσάς που το αγαπάτε και κυνηγάτε να το πραγματοποιήσετε. Σας εύχομαι ολόψυχα όλοι να το αντιληφθούν και να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε ”ζεστοί” δίπλα μας.

Αποκλειστική συνέντευξη Κάλλη Στ. : Άμεσος στόχος-η διατήρηση του οικογενειακού κλίματος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here