Αποκλειστική συνέντευξη Μανδαλάκη: Η έδρα της ομάδας μου να μείνει αλώβητη

0
2287
Αποκλειστική συνέντευξη Μανδαλάκη: Η έδρα της ομάδας μου να μείνει αλώβητη
Αποκλειστική συνέντευξη Μανδαλάκη: Η έδρα της ομάδας μου να μείνει αλώβητη

Ο Γιάννης Μανδαλάκης αποτελεί νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ασπίς Ξάνθης. Ξεκινά το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής στον όμιλο του Βορρά και το westbasket.gr, του έθεσε κάποια ερωτήματα σχετικά με την νέα του ομάδα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες του. Το βασικότερο είναι να διατηρήσει η ομάδα την έδρα αήττητη, ώστε να έρθει με ασφάλεια η παραμονή της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά :

 

Χαίρεται Γιάννη, το westbasket.gr σου εύχεται καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ και επιτυχίες με την νέα σου ομάδα. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την καινούρια σου ομάδα και την πόλη που εγκαταστάθηκες;

Eευχαριστώ πολύ κ σε σας εύχομαι καλή αρχή στην νέα προσπάθεια με το site που κάνετε.Οι πρώτες μου εντυπώσεις στον 1 μήνα που βρίσκομαι στην ομάδα περίπου, είναι πολύ θετικές. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, οι άνθρωποι της ομάδας, κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά  για την ομάδα καθημερινά.Η Ξάνθη είναι μία πολύ όμορφη πόλη και έχεις πολλά πράγματα να κάνεις για να γεμίσεις την μέρα σου.

 

Πως σου φαίνεται το κλίμα, που έχει διαμορφωθεί στην νέα σου ομάδα; Τι στόχοι έχουν τεθεί για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής;

Όσον αφορά το κλίμα στην ομάδα, όλα τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά, είναι πολύ καλοί χαρακτήρες κ αυτό είναι σημαντικό γιατί η δουλειά μας στην προπόνηση γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαροι, θέλουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κ μετά να κοιτάξουμε για κάτι καλύτερο και να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Βασικός μας στόχος είναι να κρατήσουμε την έδρα μας αήττητη γιατί παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο πρωτάθλημα.

Σε ποιες ομάδες κατάφερες να αποδόσεις καλύτερα; ποια είναι η κορυφαία στιγμή στην καριέρα σου. Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες στο μέλλον γύρω από το μπάσκετ. 

Σε όποιες ομάδες κι αν αγωνίστηκα προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κ να βοηθάω όσο μπορώ ότι κι αν μου ζητηθεί. Δεν ξεχωρίζω κάποια ιδιαίτερη στιγμή, αυτό μου μετράει για μένα είναι να απολαμβάνω τις στιγμές κάθε μέρα. Οι φιλοδοξίες μου είναι να έχω υγεία πάνω απ’όλα και να συνεχίζω να κάνω αυτό που αγαπάω, δηλαδή να παίζω μπάσκετ.

 

Τι μπορείς να υποσχεθείς στους φιλάθλους της Ξάνθης που αποτελούν τον 6ο παίκτη της ομάδας;

Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μπάσκετ της Ξάνθης σίγουρα θα αποτελέσει για εμάς πολύ μεγάλη βοήθεια. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι κάθε Κυριακή όλα τα παιδιά θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στον γήπεδο.

 

Πως σου φαίνεται η ιδέα του πόρταλ μας, να ασχοληθούμε αποκλειστικά με το μπάσκετ της Δυτικής Ελλάδας.

Η ιδέα για το site είναι πάρα πολύ καλή, κάνετε πολύ ωραία προσπάθεια κ μακάρι να συνεχιστεί και να διαβάζουμε πολύ ωραία άρθρα και συνεντεύξεις.

 

O “Μάνδα” είχε πολύ καλή παρουσία και στα προηγούμενα φιλικά της νέας του ομάδας, δείχνοντας πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για την ομάδα του Κώστα Ιωαννίδη. Η Ασπίδα στην πρεμιέρα της Β΄ Εθνικής θα παίξει εκτός έδρας στις 2 Οκτωβρίου με τον γειτονικό μας Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου. Ο 31χρονος έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πάτρας, στον Έσπερο ΑΟΠΑ, στην Ε.Α. Πατρών, στον Κεραυνό Αγίου, στον Κόροιβο Αμαλιάδας, στον Α.Ο. Αγρινίου, στην Νίκη Βόλου, στον Α.Ο. Βόνιτσας, στο Άργος Ορεστικό και στον Κυπριακό Απόλλωνα Λευκωσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here