Απόλλων Carna: Πρώτο και καθοριστικό match ball

0
2459
Απόλλων Carna: Πρώτο και καθοριστικό match ball
Απόλλων Carna: Πρώτο και καθοριστικό match ball

Τα πράγματα «στένεψαν» από πολύ νωρίς φέτος για τον Απόλλωνα. Ήττες εκτός προγράμματος, κακές εμφανίσεις και μια νίκη που δεν έπεισε κανέναν(απέναντι στο Ρέθυμνο), κυρίως εξαιτίας της ασύλληπτης ευστοχίας των Καλινόσκι και Βεργίνη από την γραμμή του τρίποντου. Και όλα αυτά με μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα αρκετά ηλεκτρισμένη καθώς οι ψίθυροι της κερκίδας, ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα για την μέχρι ώρα άσχημη εικόνα, στον πάγκο αλλά και στην διοίκηση.

Αυτά και άλλα πολλά είναι που κάνουν αφόρητη την πίεση για τους παίκτες της πατρινής ομάδας, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν ένα παιχνίδι «δίχως αύριο» τόσο νωρίς μέσα στην σεζόν. Και αν αυτό είναι νικηφόρο έχει καλώς. Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα θα βυθιστεί σε μια άνευ προηγουμένου εσωστρέφεια και δύσκολα θα ξανασηκώσει κεφάλι. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα ενδυναμώθηκε καθώς μέσα στην εβδομάδα τέθηκε στην διάθεση του Μέξα ο Ούρος Ντούβνιακ, ένας γκάρντ με παραστάσεις από την Ελληνική λίγκα στην θέση του αποχωρούντος Βίτκοβατς, ο οποίος δεν έπεισε.

Αντίπαλος ο Κόροιβος. Μια ομάδα που έρχεται από ένα μάτς όπου κατέβαλλε υπερπροσπάθεια απέναντι στον Άρη, αλλά…το έχασε παρόλο που κατάφερε στο πρώτο μέρος να έχει την διαφορά γύρω από τους 20 πόντους. Όλα αυτά βέβαια προτού λυγίσει στην παράταση… Χόλ και Μπράουν είναι εκείνοι που μπορεί να διαλύσουν κάθε άμυνα, με τον Bαν Όστρουμ να μην έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των παραγόντων του Κοροίβου, βάζοντας τον Καλαμπάκο σε σκέψεις…

Όπως και να έχει το πράγμα ο Απόλλων το Σάββατο καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση που δεν θέλει και πολύ να καταστεί… ‘έκρυθμη’. Και εδώ έχει να κάνει με τον βασικό παράγοντα δυναμικής του Απόλλωνα, που δεν είναι άλλος από τον κόσμο του. Κόσμος όμως, που δείχνει να μην αγκαλιάζει την φετινή του προσπάθεια, με τις «μουρμούρες» καλά να κρατούν… Σε κάθε περίπτωση όμως και όποιος και αν φταίει για αυτήν την «παγωμάρα», ο κόσμος πρέπει να δώσει βροντερό παρών στην Περιβόλα το Σάββατο. Και ο Απόλλων οφείλει από την μεριά του, να τον κρατήσει.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον χρήστη μας για το άρθρο του, έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενούμε τέτοιες απόψεις χρηστών μας προς όφελος όλων των ομάδων στην Δυτική Ελλάδα!

Απόλλων Carna: Πρώτο και καθοριστικό match ball

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here