Απόλλων Πάτρας: Ευχαριστήρια ανακοίνωση στην Περιφέρεια για την αναβάθμιση του γηπέδου

0
960
Απόλλων Πάτρας: Ευχαριστήρια ανακοίνωση στην Περιφέρεια για την αναβάθμιση του γηπέδου
Απόλλων Πάτρας: Ευχαριστήρια ανακοίνωση στην Περιφέρεια για την αναβάθμιση του γηπέδου
Σήμερα το μεσημέρι έπεσαν οι υπογραφές στην Περιφέρεια για την αναβάθμιση του γηπέδου του Απόλλων Πάτρας. Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης μαζί με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκη Παπαδόπουλο υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Απόλλων Πάτρας Γιώργο Αθανασίου, όπου συνοδευόταν από το μέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Βασίλη Βλασταρά για να προχωρήσουν οι εργασίες στο κλειστό της Περιβόλας. Δείτε την ευχαριστήρια ανακοίνωση του Συλλόγου, καθώς και το δελτίο τύπου της Περιφέρειας, που αναφέρει τι παρεμβάσεις θα γίνουν με κονδύλι αξίας 705.870 ευρώ:
“Η Διοίκηση του Α.Σ. Απόλλων Πάτρας θέλει να ευχαριστήσει την Περιφερειακή αρχή, τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, τον πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου Τάκη Παπαδόπουλου και  όλους όσους από κάθε θέση ευθύνης συμμετείχαν στην επίτευξη της υπογραφής της προγραμματική σύμβασης για την υλοποίηση του έργου της αναβάθμισης του Αθλητικού κέντρου της ομάδας μας. “
Πιο αναλυτικά σχετικά με την σύμβαση:

 

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου 2020, υπογράφτηκε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Α.Σ. Απόλλων Πατρών, για την υλοποίηση του έργου «Αναβάθμιση Εγκαταστάσεων Κλειστού Γυμναστηρίου Α.Σ Απόλλων Πατρών», μέσω του οποίου βελτιώνεται η λειτουργικότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Περιβόλα Πατρών με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Βάσει της σύμβασης που υπέγραψαν, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Πρόεδρος του Α.Σ. Απόλλων Πάτρών, Γεώργιος Αθανασίου, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας θα αναλάβουν την υλοποίηση του έργου για λογαριασμό του Σωματείου, το οποίο είναι προϋπολογισμού 705.870 ευρώ και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ανακατασκευή των αποδυτηρίων και των WC, ενεργειακή αναβάθμιση του σταδίου με εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος, νέων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED, ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου

και τοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Προβλέπεται, επίσης, η προμήθεια δύο μπασκετών και δύο ηλεκτρονικών πινάκων αγώνων, όπως επίσης η αναβάθμιση με νέα όργανα της αίθουσας του γυμναστηρίου και του φυσιοθεραπευτηρίου.

Απόλλων Πάτρας: Ευχαριστήρια ανακοίνωση στην Περιφέρεια για την αναβάθμιση του γηπέδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here