Απόλλων Πάτρας: Κάρτες διαρκείας μαζί με μετοχές

0
1737
Απόλλων Πάτρας: Κάρτες διαρκείας μαζί με μετοχές
Απόλλων Πάτρας: Κάρτες διαρκείας μαζί με μετοχές

Ο Απόλλωνας όρισε γενική τιμή εξήντα ευρώ για τις κάρτες της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, με τους φιλάθλους να προμηθεύονται και από μία μετοχή του συλλόγου, ενώ για εκείνους που θα ήθελαν να βάλουν βαθύτερα το χέρι στην τσέπη, για να στηρίξουν την ομάδα στη νέα προσπάθειά της, υπάρχουν τα διακεκριμένα και τα VIP εισιτήρια διαρκείας που τιμώνται 170 και 450 ευρώ, αντίστοιχα. Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Συνεχίζεται η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας του Απόλλωνα Carna, με την διοίκηση να ακολουθεί μια πολιτική διάθεσης που είναι εναρμονισμένη με την τρέχουσα οικονομική συγκυρία.

 

Στη νέα αγωνιστική περίοδο ισχύουν τρεις (3) διαφορετικές κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας:

 

–  Βασική 60 ευρώ (μαζί με μία μετοχή)

 

–  Διακεκριμένη 170 ευρώ (μαζί με δύο μετοχές)

 

–   VIP 450 ευρώ (μαζί με πέντε μετοχές)

 

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου μπορούν να διατηρήσουν τις θέσεις τους και στη νέα σεζόν, με την προϋπόθεση ότι θα το δηλώσουν μέχρι και την 10η Αυγούστου 2017.

 

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας πραγματοποιείται από τα γραφεία του Συλλόγου. Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας τα γραφεία του Απόλλωνα Πάτρας είναι ανοικτά από Δευτέρα – Σάββατο (10:00-14:00).

Κράτησε κι εσύ θέση στην ομάδα μας!

Απόλλων Πάτρας: Κάρτες διαρκείας μαζί με μετοχές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here