Απολλωνιάδα: Σπουδαία νίκη με Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου 87-76-Δήλωση Δελέγκου

0
1664
Απολλωνιάδα: Σπουδαία νίκη με Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου-Δήλωση Δελέγκου
Απολλωνιάδα: Σπουδαία νίκη με Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου-Δήλωση Δελέγκου
Η Απολλωνιάδα πήρε σπουδαία νίκη από τον Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου 87-76 στην έναρξη του δεύτερου γύρου, ξεφεύγοντας από την διακεκαυμένη ζώνη που περιήλθε μετά τον μηδενισμό με τον Ολυμπιονίκη. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα δύο πόντων. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι παίκτες του Κώστα Δελέγκου πήραν τα ηνία του αγώνα και πήραν σπουδαία νίκη με κορυφαίους τον Περικλή Μπαζίνα και τον Δημήτρη Κουρέπη, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν Τρυφωνόπουλος και Αντωνάτος.
Δεκάλεπτα: 18-13, 42-40, 72-61, 87-76
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ (Δελέγκος) : Παπαφωτίου, Παρασκευόπουλος 2, Παπανδρεόπουλος, Μπαζίνας Π. 24(3), Ερμείδης 11, Κασπίρης 13(1), Χριστόπουλος, Μπαζίνας Ν. 5, Κουρέπης 26, Κυριαζής 6(2).
Ν.Ε.Ο. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ (Τζουγανάτος) : Αντωνάτος 14, Παπαγιάννης 4, Συνοδινός Π. 8(1), Ντούλες 6(2), Βεργανελάκης 9(1), Συνοδινός Χρ. 4, Λιάκος, Σκροπολίθας, Μαρούλης 9, Τρυφωνόπουλος 22.
Κώστας Δελέγκος :
”Συγχαρητήρια στους παίκτες μου!Έκαναν μια μεστή εμφάνιση, με συγκέντρωση και αφοσίωση στο πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση! Η νίκη αυτή τους ανήκει εξ ολοκλήρου, γιατί κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια, καθώς πιέζονται πολύ να συνδυάσουν την προπόνηση με τα μαθήματα τους, όντας μαθητές οι περισσότεροι από αυτούς! Καλή συνέχεια εύχομαι στον Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου”

Απολλωνιάδα: Σπουδαία νίκη με Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου 87-76-Δήλωση Δελέγκου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here