Αργυρόπουλος: Με λαμπρή εκδήλωση στην οροφή της Περιβόλας το Νο5-vid/pics

0
878
Αργυρόπουλος: Με λαμπρή εκδήλωση στην οροφή της Περιβόλας το Νο5-vid/pics
Αργυρόπουλος: Με λαμπρή εκδήλωση στην οροφή της Περιβόλας το Νο5-vid/pics

Ο Βασίλης Σκουντής αφηγήθηκε με υποδειγματικό τρόπο τα μπασκετικά του επιτεύγματα, μίλησαν για αυτόν ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλων Πάτρας κ. Φίλιππος Καμίσης, ο προπονητής που τον προώθησε στην πρώτη ομάδα ο Αλέκος Πολυδωρόπουλος και ο γυμναστής της ομάδας Δημήτρης Κοτσίρης.

Στην συνέχεια παρέλαβε τιμητικές πλακέτες και ανθοδέσμες από τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα κ. Γιώργο Αθανασίου, τον πρόεδρο της Απολλωνιάδας κ. Γιάννη Κοσμάτο, από την Λέσχη Φιλάθλων(Black wolves) Απόλλων Πάτρας Ζαχαρία Γεωργόπουλο και μια ανθοδέσμη από την ομάδα του Ολυμπιακού από τον Αργύρη Καμπούρη που συνοδεύτηκε και από μια σύντομη δήλωση του. Στην συνέχεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις αρχικά από τους γονείς και τα αδέρφια του, από πολλούς αστέρες του Ελληνικού μπάσκετ, Βαγγέλη Αλεξανδρή-Δημήτρη Διαμαντίδη-Θεόδωρου Παπαλουκά– Γιώργου Πρίντεζη-Παναγιώτη Βασιλόπουλου-Δημήτρη Βεργίνη-Γιάννη Μολφέτα-Νίκο Βετούλα-Σταύρο Δανιήλ-Βλάντο Πέτροβιτς-Σάββα Ηλιάδη-Άγγελου Τσάμη καθώς και ο μάνατζερ του Τάσος Δελημπαταδάκης σε συνδυασμό με αγωνιστικές φάσεις του εμβληματικού αρχηγού.

Στην συνέχεια με άλλη μια έξυπνη ασίστ από τον Βασίλη Σκουντή, πήρε τον λόγο, και ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους στην εκδήλωση, κάνοντας αναφορά σε παρευρισκόμενους που στο παρελθόν ήταν είτε συμπαίκτες του, είτε ήταν μέλη του σταφ της ομάδας που τον βοήθησαν να προσφέρει τα μέγιστα στην πλούσια καριέρα του. Ήταν πάνω από όλα αληθινός που εκτός και την εκτενή αναφορά του στον κόσμο του Απόλλωνα, αναφέρθηκε στον γυμναστή-φυσιοθεραπευτή και τον φύλακα του γηπέδου Τιμολέων Αντώνη! Για το τέλος άφησε την οικογένεια του, γονείς-αδέρφια και ανίψια, που όλοι βρέθηκαν σε μια μέρα που από το ξεκίνημα της ομιλίας του, τόνισε ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όταν ξεκινούσε του φαινόταν αδιανόητο να τον προπονεί ο Κώστας Πετρόπουλος που κοσμεί την οροφή της Περιβόλας ήδη αρκετά χρόνια.

Διαφορετικός από ότι τον έχουμε συνηθίσει, όχι με τα αθλητικά του, αλλά κουστουμαρισμένος και συγκινημένος, δέχθηκε το χειροκρότημα και η νοερή υπόκλιση από όλους. Η μοναδική αυτή στιγμή άλλωστε έγινε σε έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό, ομάδα της οποίας έχει φορέσει επίσης τη φανέλα.

Άξιο αναφοράς πως στο γήπεδο έδωσαν το παρών οι πρώην συμπαίκτες του, Νίκος Βετούλας, Γιώργος Αθανασόπουλος, Σταύρος Δανιήλ, Φώτης Λαμπρόπουλος και ο Σάββας Ηλιάδης από την συνύπαρξη τους στον Άρη Θεσσαλονίκης. Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή εκδήλωση της απόσυρσης της φανέλας του εμβληματικού Αρχηγού Νίκου Αργυρόπουλου:

 

Αργυρόπουλος: Με λαμπρή εκδήλωση στην οροφή της Περιβόλας το Νο5-vid/pics

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here