Αστέρας Τέμενης: Παρουσιάστηκε η φανέλα με χορηγό την ‘Affidea’-pics

0
2380
Αστέρας Τέμενης: Παρουσιάστηκε η φανέλα με χορηγό την 'Affidea'-pics
Αστέρας Τέμενης: Παρουσιάστηκε η φανέλα με χορηγό την 'Affidea'-pics

Σε μία όμορφη εκδήλωση ιδιαίτερης σημασίας για το Τμήμα Μπάσκετ του Αστέρα Τέμενης, που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Mezzo Mezzo» στην παραλία της Τέμενης, παρουσιάστηκε και επίσημα η συνεργασία με τον μέγα χορηγό «Affidea Ευρωιατρική» για τη νέα σεζόν 2017-2018.
Στη δεξίωση παραβρέθηκαν από την Affidea ο Διευθύνων Σύμβουλος Θεόδωρος Καρούτζος, ο Διοικητικός Διευθυντής Γεώργιος Κοντοστόλης, η Υπεύθυνη Επικοινωνίας Σταυρούλα Σηφάκη και η Υπεύθυνη Ανάπτυξης Ασπασία Παπαδάκη. Το «παρών» έδωσαν ακόμη τοπικοί παράγοντες, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μπούνιας, οι Αντιδήμαρχοι Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Βασιλική Ψυχράμη και Μιχάλης Κυριακόπουλος, καθώς και οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Γιώτα ΓκρέμουΓούσα, Ελισάβετ Πίκουλα-Μπομποτσιάρη και Αντώνης Μπούλης.
Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο πρόεδρος του Τμήματος Μπάσκετ του Αστέρα Τέμενης Γεώργιος Χρηστίδης, ο οποίος εμφανώς χαρούμενος από την σπουδαία συνεργασία με την Affidea δήλωσε:
«Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ιστορική για τον Αστέρα Τέμενης και για το χωριό που εκπροσωπεί η αθλητική οικογένειά μας. Πιστεύω πως τα καλύτερα τώρα ξεκινούν και θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της Affidea για την πολύτιμη στήριξή τους. Είμαι πεπεισμένος ότι η Affidea θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη στην προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα μας και στους στόχους, αγωνιστικούς και μη, που έχουν τεθεί».
Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ευρωιατρική Θεόδωρος Καρούτζος σημείωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα στην Τέμενη. Σε ένα δύσκολο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον οι εταιρείες οφείλουν να κάνουν πράξη το κοινωνικό τους πρόσωπο. Σε ανθρώπους που οραματίζονται και προσπαθούν, εμείς θα είμαστε δίπλα τους, συνοδοιπόροι και υποστηρικτές στα όνειρά τους.Οι αθλητές του Αστέρα είναι νέα παιδιά που λάμπουν για τα δικά τους πιστεύω και τις δικές τους αξίες. Η Affidea είναι μία μεγάλη εταιρεία που εξελίσσεται διαρκώς και προοδεύει με σταθερά βήματα. Εάν κι εσείς το θελήσετε πραγματικά, μπορείτε να φτάσετε πολύ ψηλά κι εμείς θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά σας».
Τέλος, ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος ανέφερε: «Είναι τιμή που είμαι μαζί σας σε αυτή την σημαντική στιγμή της ομάδας. Είμαι άκρως αισιόδοξος με την αξιέπαινη αυτήπρωτοβουλία η οποία δίνει ώθηση πλέον στην περιφέρεια και όχι μόνο στο κέντρο του Αιγίου. Η υγεία και ο αθλητισμός έχουν γίνει έννοιες συνυφασμένες και στην πράξη βλέπουμε μία μικρή ομάδα της περιφέρειας να έχει χορηγό μία μεγάλη ιατρική πολυεθνική εταιρεία. Εκ μέρους του Δήμου Αιγιάλειας θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους της Affidea για όλα αυτά που προσφέρουν και θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας».
Σημειώνεται, ότι κατά τη διάρκεια της δεξίωσης ο πρόεδρος του Τμήματος Μπάσκετ Γεώργιος Χρηστίδης παρέδωσε στον κ. Καρούτζο μία αναμνηστική κορνίζα με τη νέα φανέλα της ομάδας, όπου φέρει και την χορηγία της εταιρείας.

Φωτογραφία του χρήστη Αστερας Τεμενης BC.

Φωτογραφία του χρήστη Αστερας Τεμενης BC.

Φωτογραφία του χρήστη Αστερας Τεμενης BC.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ BC

Αστέρας Τέμενης: Παρουσιάστηκε η φανέλα με χορηγό την ‘Affidea’-pics

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here