Την ευκαιρία τους να δοκιμαστούν για τον Χαρίλαο Τρικούπη την περίοδο 25-29/6 θα έχουν ταλαντούχοι αθλητές, στην καλύτερη στιγμή της ιστορίας του συλλόγου με συμμετοχή στην Α2 για τους Άνδρες και στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ  για τους Νέους, πραγματοποιώντας τα tryouts υπό την επίβλεψη του προπονητή, Γιάννη Δημητριάδη. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Εν όψει της νέας περιόδου, όπου η αντρική μας ομάδα θα αγωνιστεί στην Α’2 Εθνική κατηγορία και η ομάδα των νέων μας (under 21) θα αγωνιστεί στην Α’ΕΣΚΑΒΔΕ ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου διοργανώνει δοκιμαστικά παιχτών (Tryοuts) από τη Δευτέρα 18/6 έως τη Παρασκευή 22/6 και από τη Δευτέρα 25/6 έως τη Παρασκευή 29/6 στο Κλειστό Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας μας κύριου Γιάννη Δημητριάδη.

Όσοι ενδιαφερόμενοι αθλητές ή εκπρόσωποι των παικτών, επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6978340225 (Κλάδης Νίκος) προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή. Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης προηγουμένως.

Η διαδικασία των tryouts δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Εκ του Δ.Σ.».

Χαρίλαος Τρικούπης: Δοκιμές παικτών για την νέα σαιζόν-25-29/6

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here