Χρήστος Σαλούστρος: ‘Υπάρχει κίνητρο με τον ΠΑΟΚ’

0
1747
Χρήστος Σαλούστρος: 'Υπάρχει κίνητρο με τον ΠΑΟΚ'
Χρήστος Σαλούστρος: 'Υπάρχει κίνητρο με τον ΠΑΟΚ'

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε και βγήκε μπροστά στην φετινή πορεία του Προμηθέα Πάτρας είναι ο Χρήστος Σαλούστρος. Λίγο μετά το τέλος της σειράς των ημιτελικών απέναντι στον Ολυμπιακό τόνισε: «Θεωρώ ότι παίξαμε καλύτερα σε δύο δεκάλεπτα, από τα συνολικά 12 της σειράς. Το δεύτερο ημίχρονο του δεύτερου αγώνα ουσιαστικά. Ήταν λογικό να αντιδράσει ο Ολυμπιακός, όπως ήταν λογικό να αντιδράσουμε κι εμείς μετά το πρώτο παιχνίδι και τη μεγάλη διαφορά με την οποία χάσαμε. Δεν είναι ώρα για δάκρυα. Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ. Έχουμε τώρα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και πάμε για την τρίτη θέση».

Μια τρίτη θέση που ουσιαστικά θα είναι μια μάχη για το γόητρο: «Είναι όμως ξεκάθαρα ένα κίνητρο κι αυτό. Ειδικά για τους Αμερικάνους είναι δύσκολο να παίζουν μέχρι τώρα, αλλά εγώ είμαι τυχερός και το έχω ξαναζήσει. Απλά είναι λίγο δύσκολο το ταξίδι αυτό το Πάτρα – Θεσσαλονίκη. Είναι ακόμη πόσο, 15 μέρες, πάμε να πάρουμε τα παιχνίδια που έχουν απομείνει».

Όσο για την σειρά των τελικών, ο Σαλούστρος τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και σούπερ επιτυχημένη. Αυτές οι ομάδες πολλές φορές χρειάζονται απλά ένα «κλικ». Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είναι σε τρομερή κατάσταση και πολύ αθλητική ομάδα και θεωρώ θα είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό, γιατί επιπλέον έχει και το μειονέκτημα της έδρας. Φαβορί όμως σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχει, γιατί πολλές φορές κρίνονται στην καρδιά και στην ψυχή».

Χρήστος Σαλούστρος: ‘Υπάρχει κίνητρο με τον ΠΑΟΚ’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here