Δεράος: ‘Παλεύουμε για τη νίκη ανεξάρτητα τον αντίπαλο’

0
1981
Δεράος: 'Παλεύουμε για τη νίκη ανεξάρτητα τον αντίπαλο'
Δεράος: 'Παλεύουμε για τη νίκη ανεξάρτητα τον αντίπαλο'

Με ένα δυνατό προπονητικό διπλό απέναντι στον  Έσπερο συνέχισε την προετοιμασία της η Αχαγιά 82, με τον Σπύρο Δεράο να μένει ικανοποιημένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του.

Στο μεταξύ, σε στάδιο αποθεραπείας βρίσκεται ο Γιάννης Σταμόπουλος ενώ ο Παναγιώτης Τσεκλένης δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας λόγω στρατιωτικής θητείας.

Από ‘κει και πέρα, παρά την ήττα της περασμένης Κυριακής, το κλίμα στις τάξεις της Αχαγιάς 82 είναι εξαιρετικά καλό και οι «κόκκινοι» κοιτούν πλέον το επόμενο ματς στην Κόρινθο με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Να υπενθυμίσουμε πως η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου στις 4.30 μ.μ.

Ο κόουτς της Αχαγιάς, Σπύρος Δεράος, είπε σχετικά: «Ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με παίκτες πολύ έμπειρους για την κατηγορία που και μόνο η παρουσία του Κεφαλά, όπου είχαμε συνεργαστεί στον Κεραυνό Αιγίου δύο σεζόν και του Δανιήλ δίνει μεγάλη δυναμική στην ομάδα της Κορίνθου. Βέβαια, η Κόρινθος έχει και άλλες πολύ καλές μονάδες (Τσακιρίδης, Κατσαμάκης, Σταυρόπουλος, Μακρής, Παβλίσεβιτς)».

Και συνέχισε: «Όπως έχω πει όμως, η ομάδα μας σε όλα τα παιχνίδια θα παλεύει για την νίκη ανεξάρτητα από ποιον αντίπαλο παίζει. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αυτή την Κυριακή. Δεν είναι καθόλου εύκολο αλλά για αυτό προετοιμαζόμαστε καθημερινά. Το ζητούμενο είναι επειδή είμαστε μια νέα ομάδα να υπάρχει σε κάθε παιχνίδι βελτίωση»,

πηγή:axagia82.gr

Δεράος: ‘Παλεύουμε για τη νίκη ανεξάρτητα τον αντίπαλο’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here