Δύμη ’07: Σήμερα στις 21:00 ο καθιερωμένος απολογισμός της χρονιάς-Βραβεύσεις

0
649
Δύμη '07: Σήμερα στις 21:00 ο καθιερωμένος απολογισμός της χρονιάς-Βραβεύσεις
Δύμη '07: Σήμερα στις 21:00 ο καθιερωμένος απολογισμός της χρονιάς-Βραβεύσεις
Η ομάδα της Δύμης ’07 σήμερα στις 9 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου της Κάτω Αχαΐας. Η ομάδα δείχνει ότι έχει στέρεες βάσεις μιας και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων(υποβιβασμός στην Β’ ΕΣΚΑ-Η), συνεχίζει να κάνει δράσεις για την ανάπτυξη περαιτέρω της ομάδας σε κάθε επίπεδο, σε κλίμα άκρως “οικογενειακό“. Αναλυτικά:
“Η καθιερωμένη εκδήλωση του απολογισμού θα λάβει χώρα και φέτος στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου της Κάτω Αχαΐας, στις 15 Ιούλιου 2019, ώρα 21:00.

Η λήξη της φετινής περιόδου αποτελεί ορόσημο καθώς ένας δωδεκαετής κύκλος δράσεων και γνήσιου αθλητικού έργου ολοκληρώνεται. Παράλληλα όμως ξεκινά μια νέα περίοδος, όπου η αθλητική μας οικογένεια, γεμάτη εμπειρία, ικανά στελέχη και ξεκάθαρες αντιλήψεις είναι έτοιμη να προσφέρει τα μέγιστα στην νέα γενιά συνεχίζοντας να αφήνει το στίγμα της στο αθλητικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους, τους συνεργάτες, τα σωματεία, τους φορείς και τους οργανισμούς που συνεργαστήκαμε τόσο την φετινή αγωνιστική περίοδο όσο και τα τελευταία 12 χρόνια λειτουργίας του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07. Όλοι μαζί θα κάνουμε μια επισκοπή στις δράσεις που δημιουργήσαμε έως τώρα καθώς και μια προεπισκόπηση στο έργο που σχεδιάζουμε να παράγουμε τα επόμενα χρόνια.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07”

Δύμη ’07: Σήμερα στις 21:00 ο καθιερωμένος απολογισμός της χρονιάς-Βραβεύσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here