Εκατέρωθεν ανακοινώσεις από το ντέρμπι Αίολος-Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

0
901
Εκατέρωθεν ανακοινώσεις από το ντέρμπι Αίολος-Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

Το ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής Αίολος Αγυιάς με Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας έβγαλε νικητή τους γηπεδούχους, με το τρίτο ημίχρονο να είναι δυστυχώς στην ημερήσια διάταξη, μιας και η Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας μετά από το παιχνίδι έκανε ευθεία επίθεση στον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βαγγέλη Δαραλημήτσο ζητώντας και με έγγραφο να εξαιρεθεί από εδώ και στο εξής από τους αγώνες της ομάδας. Η άμεση αντίδραση του Αίολου Αγυιάς που εξέδωσε ανακοίνωση με ένα βίντεο σχετικά με την καθοριστική φάση του αγώνα, οδήγησε την ομάδα της Αμαλιάδας στο να απαντήσει άμεσα, με νέα ανακοίνωση. Πάντως ο Ναύαρχος της ΕΣΚΑ-Η, από την δική του οπτική γωνία, είδε καθαρά την φάση που ήταν εκτεθειμένος ο Συνετός, αλλά θεωρεί την τεχνική ποινή υπερβολική στο δεδομένο χρονικό σημείο. Δείτε τις ανακοινώσεις των δύο ομάδων, που δίνουν δίκιο στους γηπεδούχους στην επίμαχη φάση(βίντεο), όμως δεν είναι ξεκάθαρο η διαλεύκανση μιας φάσης στο ένα της σκέλος μπορεί να αξιολογήσει αν τα παράπονα των φιλοξενούμενων είναι δικαιολογημένα:

“Με πολύ μεγάλη μας έκπληξη μετά από ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το τοπικό μπάσκετ διαβάσαμε την μακροσκελή ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ της Σφήκας Αμαλιάδος, η οποία δημοσιοποιήθηκε 20 λεπτά μετά την λήξη του αγώνα.

Θα περιμέναμε από την εν λόγω ομάδα, με την οποία διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις, αφενός να δώσει συγχαρητήρια για τη νίκη μας και αφετέρου να εκφράσει και ένα «ευχαριστώ» για την άψογη φιλοξενία που τους παρείχαμε. Για τους φίλους του μπάσκετ παραθέτουμε το βίντεο με την καθαρή παράβαση του πατήματος της πλάγιας γραμμής από τον αθλητή με το Νούμερο 10 της ομάδας της Αμαλιάδας. Τέτοιες τακτικές δεν βοηθούν το άθλημα που όλοι υπηρετούμε.”

Η επίμαχη φάση:

Απάντηση από τον Αίολο Αγυιάς στην ΣφήκαΟ Αίολος Αγυιάς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντάει στην Σφήκα Αμαλιάδας για τα παράπονα που εξέφρασε για τη διαιτησία του Βαγγέλη Δαρλαμήτσου στο ντέρμπι της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Με πολύ μεγάλη μας έκπληξη μετά από ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το τοπικό μπάσκετ διαβάσαμε την μακροσκελή ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ της Σφήκας Αμαλιάδος, η οποία δημοσιοποιήθηκε 20 λεπτά μετά την λήξη του αγώνα.Θα περιμέναμε από την εν λόγω ομάδα, με την οποία διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις, αφενός να δώσει συγχαρητήρια για τη νίκη μας και αφετέρου να εκφράσει και ένα ''ευχαριστώ'' για την άψογη φιλοξενία που τους παρείχαμε. Για τους φίλους του μπάσκετ παραθέτουμε το βίντεο με την καθαρή παράβαση του πατήματος της πλάγιας γραμμής από τον αθλητή με το Νούμερο 10 της ομάδας της Αμαλιάδας. Τέτοιες τακτικές δεν βοηθούν το άθλημα που όλοι υπηρετούμε».

Gepostet von Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος am Montag, 2. Dezember 2019

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΑΓΥΙΑΣ
Πρώτον πριν καν βγάλουμε ανακοίνωση αλλά εκμαιεύοντας από την σελίδα μας το ρεπορτάζ του παιχνιδιού ,το οποίο σας ενόχλησε που ανέβηκε 20 λεπτά μετά τον αγώνα ,σπεύδετε να βγάλετε ανακοίνωση μεταμοσονύκτιες ώρες .Προφανώς σπεύσατε να μας παραδώσετε μαθήματα συμπεριφοράς !
Δεύτερον το σκορ στο σημείο που παραθέτετε το βίντεο , είναι 66-67 και η τεχνική ποινή που ακολουθεί απολύτως τραβηγμένη .Από κει κ πέρα σκοράρατε μόνο βολές κ ένα δίποντο .
Τρίτον ο κ. Δαρλαμήτσος έδωσε τρεις συνολικά τεχνικές ποινές στην ομάδα μας τις 2 στο τελευταίο δίλεπτο και παράλληλα εξολόθρευσε όλη την ομάδα με 5 φάουλ . Πίκιος που σουτάρει τρίποντο αποβάλλεται με 5ο φάουλ για θεάτρο και φυσικά όλη η περιφέρεια : Κιούφης , Κάλλης , Παπαθανασόπουλος .
Τέταρτον συγχαρητήρια σας δώσαμε στο γήπεδο από όλη την αποστολή ,τα θέλατε και γραπτώς ;
Πέμπτον σας έκανε κανένας παράπονα για τη φιλοξενία ;
´Εκτον προς τι αυτή η ταχύτητα σε ένα ρεπορτάζ που αναφέρεται σε ένα διαιτητή να γίνει σημαία σας ; Μήπως για να καλύψετε τον επί χρόνια πελάτη σας στις αθλητικές εγκαταστάσεις σας ;Και ξέρετε πολύ καλά ποιον εννοούμε …
Έβδομον δεν είδαμε την ίδια ταχύτητα αντίδρασης στην προηγούμενη ανακοίνωση του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ που διαμαρτύρεται για την διαιτησία στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι σας .
Όγδοον αφού μας προκαλέσατε με ανακοίνωση που μας λέτε ότι το να δίνουμε το ρεπορτάζ του αγώνα στην επίσημη σελίδα δεν βοηθά το άθλημα ,σας καλούμε να μην ξανασχοληθείτε με την ομάδα μας και θα σας δώσουμε απαντήσεις για όλα μέσα στο γήπεδο καθαρά και ξάστερα και χωρίς την ανάγκη βοηθείας από Δαρλαμήτσους.”

Εκατέρωθεν ανακοινώσεις από το ντέρμπι Αίολος-Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here