ΕΚΟ All Star Game ’18: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το σεμινάριο

0
1845
ΕΚΟ All Star Game '18: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το σεμινάριο
ΕΚΟ All Star Game '18: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το σεμινάριο

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το πρώτο Tοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2018, το οποίο διοργανώθηκε στην Πάτρα στο πλαίσιο του All Star Game. Οι υψηλού επιπέδου και με μεγάλο ασκησιολόγιο ομιλίες, το έντονο ενδιαφέρον που έδειξαν οι παρευρισκόμενοι αλλά και οι γεμάτες ιδέες και προβληματισμούς συζητήσεις που ακολούθησαν κάθε ομιλία καθιστούν ακόμα ένα Σεμινάριο του ΣΕΠΚ απόλυτα πετυχημένο.

Η τελευταία ημέρα του Σεμιναρίου άνοιξε με τον Νίκο Βουρνά να αναλύει με λεπτομέρεια την «αντιμετώπιση side PNR» και να δέχεται αρκετές ερωτήσεις από τους προπονητές που έδειξαν ότι ήθελαν να λύσουν κάθε απορία τους σε ένα τόσο μείζον μπασκετικό θέμα.

Στη συνέχεια ο γεμάτος πάθος για νέες ιδέες, Λάζαρος Παπαδόπουλος, παρουσίασε την «επιθετική συνεργασία PF/C», την οποία γνωρίζει όσο λίγοι, καθώς ήταν ένα από τα δυνατά του “όπλα” στην επιτυχημένη προσπάθεια που έκανε ως αθλητής για να γίνει από τους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης. Η βράβευση του Λάζαρου Παπαδόπουλο έγινε από τα χέρια του Κώστα Πετρόπουλου, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο στον άλλοτε διεθνή σέντερ, καθώς εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι σε όλη την ομιλία δεν είχε καμία σημείωση!

 

Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ανταπέδωσε δίδοντας στον “Νουρέγιεφ” του ελληνικού μπάσκετ ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του βιβλίου του “Hook Shot”.

Η αυλαία ενός γεμάτου γνώσεις Σεμιναρίου, έπεσε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μεταφέρει και να μοιράζεται με μεγάλη λεπτομέρεια τις πλούσιες από ευρωπαϊκά γήπεδα παραστάσεις του σχετικά με τις «ειδικές επιθετικές καταστάσεις». Ο Σύνδεσμος επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Δήμο Πατρέων και προσωπικά τον Τάκη Πετρόπουλο για την άριστη φιλοξενία του αλλά και τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου όλα να διεξαχθεί ένα πετυχημένο Σεμινάριο.

ΕΚΟ All Star Game ’18: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το σεμινάριο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here