Εργασιακό:Στιγμιότυπα Τελικού & Απονομές-vid/pics

0
1368
Εργασιακό:Στιγμιότυπα Τελικού & Απονομές-vid
Εργασιακό:Στιγμιότυπα Τελικού & Απονομές-vid

Τη Δευτέρα που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Πάτρας που για φέτος συμμετείχαν 21 ομάδες! Στον τελικό έφτασαν οι ομάδες του Δήμου/ΔΕΥΑΠ και οι Προπονητές/Γυμναστές. Νικήτρια ήταν η ομάδα του Δήμου με 81-74 Η διοργάνωση για άλλη μία χρονιά ήταν φαντασμαγορική! Οι φίλοι του μπάσκετ γέμισαν τις κερκίδες! Στο τελικό έγινε διαγωνισμός τρίποντων, και σε κάθε διακοπή του αγώνα υπήρχαν χορευτικά από τις cheerleader του Αίολου Πατρών Η εκδήλωση έκλεισε ευχάριστα με 10άδες απονομές σε τιμώμενα πρόσωπα, σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν αλλά και σε όλους όσοι βοήθησαν για τη διοργάνωση του 20 πρωταθλήματος. Τέλος με ποτό φαγητό και παγωτό για όλους! Δείτε στο βίντεο στιγμιότυπα του αγώνα και των απονομών:

Δεκάλεπτα: 24-18, 46-39, 67-51, 81-74.
ΔΗΜΟΣ/ΔΕΥΑΠ (Βασιλειάδης) : Χαρτάς 27 (3), Αγαλόπουλος 19 (5), Λιοφάγος 11 (3), Κοτσώνης 8, Διαμαντόπουλος 10 (2), Κιτσάκης 4, Σταυρόπουλος 2, Τσιμιγκάτος, Νικολακόπουλος, Τουβάκης.
ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ/ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ : Σινογεώργος 2, Γιαννακόπουλος, Γ. Ντούβας 13 (3), Λυκούδης 19 (1), Δελάρτας 24 (3), Δενδής 14 (2), Χαντζαράς 2.
Κορυφαίος τριποντάκιας αναδείχθηκε ο Ηλίας Δημόπουλος των Βιοτεχνών/Εμπόρων, ενώ ξεχώρισαν οι βαρβεύσεις στους Γεράσιμο Λειβαδά, Γιάννη Δίπλαρο, Ανδρέα Μπερδέση και Στάθη Βέργο, ενώ τιμήθηκε και η μνήμη του Κυριάκου Παναγιώτου.

Εργασιακό:Στιγμιότυπα Τελικού & Απονομές-vid/pics

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here