ΕΣΚΑ-Η:Διακοπή των πρωταθλημάτων-“Παράθυρο” μόνο για τα ηλικιακά

0
442
ΕΣΚΑ-Η:Διακοπή των πρωταθλημάτων-
ΕΣΚΑ-Η:Διακοπή των πρωταθλημάτων-"Παράθυρο" μόνο για τα ηλικιακά

 

 

Και τυπικά δόθηκε τέλος σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η, μετά την χθεσινή διαδικτυακή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με ανοιχτό μόνο το ενδεχόμενο συνέχισης των ηλικιακών πρωταθλημάτων, αναμένοντας την τελική απόφαση της ΕΟΚ, που σύμφωνα με πληροφορίες μας θα διεξαχθούν μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κύριε πρόεδρε,

με αίσθημα ευθύνης και σκεπτόμενοι την υγεία όλων των εμπλεκομένων στους αγώνες των πρωταθλημάτων μας, στην διαδικτυακή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 17-05-2020,  υιοθετήσαμε την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος για την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων και τουρνουά της ένωσης μας για την αγωνιστική περιόδου 2019-2020

Η απόφασή μας αυτή ήταν επιβεβλημένη μετά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων διαχείρισης της κρίσης της πανδημίας του covid-19 και την απόφαση της ΕΟΚ για την διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων.

Για το θέμα των βαθμολογιών, του τρόπου της κατάταξης των ομάδων στα πρωταθλήματα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, και για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου 2020-2021, θα αποφασίσουμε σε επόμενο Δ.Σ. αφού λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τις απόψεις, τις προτάσεις σας και τις αποφάσεις της ΕΟΚ σχετικά με τα Εθνικά πρωταθλήματα.

Για την συνέχιση ή όχι των ηλικιακών πρωταθλημάτων μας, η οριστική μας απόφαση για την τύχη τους θα παρθεί μετά την απόφαση της ΕΟΚ για την διεξαγωγή ή όχι των αντίστοιχων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΤΑΚΗΣ ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ                                      ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΣΚΑ-Η:Διακοπή των πρωταθλημάτων-“Παράθυρο” μόνο για τα ηλικιακά


Warning: A non-numeric value encountered in /home/westbasket/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 997

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here