Με 71-25 νίκησε ο Έσπερος Α.Ο.Π.Α. τον Άρη Θήβας στο Μετς στην πρεμιέρα του ειδικού πρωταθλήματος γυναικών για την άνοδο στην Α2 Εθνική. Ο Έσπερος Α.Ο.Π.Α. μετά το α’ 10λεπτο βρήκε ρυθμό, πίεσε, άνοιξε το γήπεδο και έφτασε άνετα και εύκολα στη νίκη.
«Ηταν απλώς το πρώτο βήμα προς την επίτευξη του στόχου» δήλωσε ο προπονητής του Έσπερου Α.Ο.Π.Α., Πέταρ Πέτοβιτς και συμπλήρωσε: «Μετά το ξεκίνημα όσο περνούσε η ώρα ανεβάζαμε την απόδοσή μας και με όπλο την άμυνα φτάσαμε στη νίκη. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος στην Α2 Εθνική».
Δεκάλεπτα: 7-13, 17-31, 19-52, 25-71.
ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Ματσαγγούρας): Αβραμοπούλου 1, Βούλγαρη, Στραουνεάνου, Παναγιώτου 4, Μαυρίδη, Μπούτσικου, Κοτσίφη, Παπαδημητρίου, Ρουπακά, Λεπενιώτη 4, Μπαζίνα 5, Αναστασίου 12.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Πέτροβιτς): Ε. Μιχαηλίδου 6 (2), Φλογερά 4, Μαρίνη 10, Μαρούντα 2, Τσιακμά 4, Ντάρλα 10 (1), Τραγουστή 16, Ρεκουνιώτη 5, Ψυρρή 3 (1), Αργυροπούλου 2, Κ. Μιχαηλίδου 9.
*Στο άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας στον Όμιλο του Έσπερου Α.Ο.Π.Α., ΟΚΑ Αρκάδι-Ολυμπιάδα Άσσου Λεχαίου 54-44.