Φίλιππος Φραντζής: ‘Κάθε παιχνίδι σαν τελικός’

0
1581
Φίλιππος Φραντζής: 'Κάθε παιχνίδι σαν τελικός'
Φίλιππος Φραντζής: 'Κάθε παιχνίδι σαν τελικός'

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που καταφέραμε να κερδίσουμε στα δύο πρώτα παιχνίδια, που ήταν τόσο σημαντικά και απέναντι σε καλές ομάδες αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο. Δεν γίνεται να πανηγυρίζουμε για κάτι από τώρα, ενώ έχουμε μπροστά μας ολόκληρο σχεδόν το πρωτάθλημα». Αυτά απάντησε ο Φίλιππος Φραντζής όταν τον ρωτήσαμε για το ξεκίνημα του Έσπερου Α.Ο.Π.Α. στη σεζόν με τις δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

-Ποιος είναι ο στόχος σας;

«Θέλουμε να παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός και να διεκδικούμε την νίκη ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

-Η άποψή σου για το φετινό πρωτάθλημα;

«Στις δύο πρώτες αγωνιστικές φαίνεται να είναι ίσως από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών, αφού δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ, ενώ οποιασδήποτε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε».

-Το σχόλιο σου για το τοπικό ντέρμπι με την Ε.Α.Π.;

«Η Ε.Α.Π. είναι πολύ σκληρή ομάδα, ειδικά στην έδρα της με τον κόσμο της. Είναι πολύ επικίνδυνο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να διεκδικήσουμε την νίκη».

Ο προσωπικός σου στόχος;

«Να δίνω τα μέγιστα στην ομάδα και να την βοηθάω να πετύχει τους στόχους της».

-Θα παίξει ρόλο η μεγάλη εκπροσώπηση της ΕΣΚΑ-Η στο πρωτάθλημα;

«Σίγουρα η μεγάλη εκπροσώπηση της ΕΣΚΑ-Η είναι σημαντική, καθώς θα υπάρξουν πολλά τοπικά ντέρμπι που θα απολαύσουν οι φίλαθλοι και επίσης θα σπάσει η «κλίκα» των αθηναϊκών ομάδων που παραδοσιακά ήταν περισσότερες».

-Ποιοι θα ανέβουν;

«Πραγματικά είναι πολύ νωρίς για να υπάρξει φαβορί. Τη δεδομένη στιγμή στο πρωτάθλημα όλα μπορεί να ανατραπούν».

Φίλιππος Φραντζής: ‘Κάθε παιχνίδι σαν τελικός’ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here