Γαλήνη: Σημαντική νίκη παραμονής με Αίαντα Α.Σ.Α.Α.-Δήλωση Γιαννόπουλου

0
838
Γαλήνη: Σημαντική νίκη παραμονής με Αίαντα Α.Σ.Α.Α.-Δήλωση Γιαννόπουλου

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα στο δρόμο για την τελική παραμονή πέτυχε η νεοφώτιστη Γαλήνη, αξιοποιώντας την δυναμική της στο κλειστό Ροϊτίκων και νικώντας εύκολα 89-63 τον Αίαντα Αραχωβιτίκων. Η ομάδα του Κώστα Γιαννόπουλου εξαιρετικά δυνατή σε άμυνα και επίθεση επέβαλε το ρυθμό της από την αρχή, ξέφυγε από το πρώτο μισό με 45-28, εξασφαλίζοντας το ροζ φύλλο και τους δυο βαθμούς. Το δίδυμο των Αδαμόπουλου και Κανταρτζόπουλου ήταν το κορυφαίο των νικητών, έχοντας ουσιαστική στήριξη και βοήθεια από τους συμπαίκτες τους.

Δεκάλεπτα: 22-18, 45-28, 63-48, 89-63
ΓΑΛΗΝΗ(Γιαννόπουλος) : Λιάσσας, Δημητρόπουλος 5, Μπαρδάκης 3, Μάγκος 9(1), Κανταρτζόπουλος 19(3), Σακελλαρίου 3(1), Καράβας, Αδαμόπουλος 23, Αντωνόπουλος 11(1), Κωστόπουλος 2, Μπίρμπας 9, Μπούμπουλης 5(1).
ΑΙΑΝΤΑΣ Α.Σ.Α.Α. (Τουβάκης) : Μανιάδης 8, Δανιήλ 4, Δ. Μπαράκος 9(1), Δέμης, Βαγγέλης 24, Κούμενος 10(1), Καραδημητρίου, Γ. Μπαράκος, Σύψας 8.
Γιαννόπουλος:
“Μπροστά μας τώρα ο Κεραυνός”
“Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Γαλήνης Κώστας Γιαννόπουλος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα. “Πολλά μπράβο στα παιδιά, ήταν από την αρχή πολύ συγκεντρωμένα στο πλάνο μας, πήραμε από το πρώτο ημίχρονο μια μεγάλη διαφορά παίζοντας με απόλυτη προσοχή σε άμυνα και επίθεση. Είναι δυο ακόμη βαθμοί που μας επιτρέπουν να συνεχίζουμε με καλή ψυχολογία, γιατί ο δρόμος είναι ακόμη πολύ μακρύς. Μπροστά μας είναι πλέον η έξοδος στο Αίγιο για το παιχνίδι μας με τον Κεραυνό, όπου πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι”.

Γαλήνη: Σημαντική νίκη παραμονής με Αίαντα Α.Σ.Α.Α.-Δήλωση Γιαννόπουλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here