Γκίκας: ‘Κομβικό το αυριανό παιχνίδι με τα Τρίκαλα’

0
1505
Γκίκας: 'Κομβικό το αυριανό παιχνίδι με τα Τρίκαλα'
Γκίκας: 'Κομβικό το αυριανό παιχνίδι με τα Τρίκαλα'

Κομβικής σημασίας ματς, που θα καθορίσει το μέλλον του στη Stoiximan.gr Basket League,περιμένει τον Προμηθέα Πατρών στα Τρίκαλα.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά δοκιμάζονται το Σάββατο (18/11, 18.30) στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, κι εφόσον καταφέρουν να πάρουν το «διπλό» θα μπορούν, στη συνέχεια, να πουν με μεγαλύτερη σιγουριά πως στοχεύουν ψηλά φέτος, όπως έγραψε μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Νίκος Γκίκας. Δήλωσε, παράλληλα, χαρούμενος για τα έως τώρα επιτεύγματά τους, με τη δουλειά βέβαια να μη σταματάει εδώ για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Αναλυτικά όλα όσα έγραψε:

«Μετά τη νίκη που πετύχαμε επί της Κύμης, ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς στα Τρίκαλα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Τα Τρίκαλα θα παρουσιαστούν δυνατά στην έδρα τους και για αυτόν ακριβώς το λόγο εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντέξουμε την πίεση των Τρικάλων. Έχουμε δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις στη διάρκεια όλης της εβδομάδας, δεν αντιμετωπίζουμε αγωνιστικά προβλήματα, ενώ και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι εξαιρετικό.

Το «κλειδί» στο παιχνίδι θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού. Τα Τρίκαλα θα πιέσουν, οπότε εμείς θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να αποφύγουμε τα λάθη. Στόχος μας είναι να παίξουμε όπως έχουμε παίξει στα μέχρι τώρα παιχνίδια μας. Ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε ο τελευταίος αγώνας με την Κύμη, σε υψηλό τέμπο, ήταν σίγουρο ότι η διαφορά θα πήγαινε σε υψηλά επίπεδα.

Είμαστε χαρούμενοι για ότι έχουμε επιτύχει μέχρι τώρα και φυσικά για τις νίκες και για τις εμφανίσεις μας. Αυτό το 4 στα 5 είναι πολύ σημαντικό. Αν καταφέρουμε και νικήσουμε και στα Τρίκαλα, τότε θα μπορούμε να πούμε με περισσότερη σιγουριά ότι κοιτάμε για κάτι καλό φέτος. Δεν αποκλίνουμε βέβαια από τον στόχο μας: πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

Γκίκας: ‘Κομβικό το αυριανό παιχνίδι με τα Τρίκαλα’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here