Γκοργκόλης: ‘ Μικρό βήμα με μεγάλη εμφάνιση’

0
1853
Γκοργκόλης: ' Μικρό βήμα με μεγάλη εμφάνιση'
Γκοργκόλης: ' Μικρό βήμα με μεγάλη εμφάνιση'

«Η μέρα και η επιτυχία ανήκει στα παιδιά τους εξ ολοκλήρου» δήλωσε μετά το ντέρμπι με τον Κεραυνό Αιγίου ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Σπύρος Γκοργκόλης και πρόσθεσε: «Είχαμε στόχο να μείνουμε κοντά στο πρώτο ημίχρονο για να εκμεταλλευτούμε στην επανάληψη τη μεγαλύτερη ηλικία των παιδιών του Αιγίου για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Όμως τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε και είχαμε σχεδιάσει».

-Μπορείτε δηλαδή να παίξετε και καλύτερα;

«Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα αφού περιμένουμε να επιστρέψουν κάποια παιδιά που είναι τραυματίες ή κάποια παιδιά που αγωνίστηκαν με πρόβλημα. Περιμένουμε λοιπόν όλα τα παιδιά να ενσωματωθούν πλήρως στην ομάδα για να πιάσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Πάντως σε ότι έχει να κάνει με τον Κεραυνό κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι από πλευράς τακτικής και συγκέντρωσης στο κάτι παραπάνω από έναν χρόνο που είμαι εγώ στην ομάδα. Ήμασταν για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι έχοντας μεγάλο κίνητρο».

-Η 2η σερί νίκη, το «δύο στα δύο» σημαίνει κάτι;

«Απλώς κάναμε ένα μικρό βήμα προς την επίτευξη του πρώτου στόχου που είναι η εξασφάλιση όσο το δυνατόν νωρίτερα της παραμονής και μετά να διεκδικήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε να πάμε. Η νίκη μας επί του Κεραυνού ήταν ένα μικρό βήμα  προς το στόχο με μια μεγάλη πραγματικά εμφάνιση».

Γκοργκόλης: ‘ Μικρό βήμα με μεγάλη εμφάνιση’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here