Γλαύκος: Κατέκτησε το 2ο τουρνουά “Χρ. Κάνιστρας-Γ. Καραβούλιας”-pics/vid

0
1815
Γλαύκος: Κατέκτησε το 2ο τουρνουά
Γλαύκος: Κατέκτησε το 2ο τουρνουά "Χρ. Κάνιστρας-Γ. Καραβούλιας"-pics/vid
Ο Γλαύκος διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά το τουρνουά προς τιμής στα δύο εκ των ιδρυτικών στελεχών Χρ. Κάνιστρα και Γ. Καραβούλια, με επιτυχία οργανωτική και αγωνιστική, μιας και αυτή την φορά το κατέκτησε. Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στην “αποθήκη” το διήμερο, βλέποντας την ομάδα τους να κατακτά την πρώτη θέση, κερδίζοντας στον τελικό την Δόξα Λευκάδας, που υποβιβάστηκε οικειοθελώς στην Γ’ Εθνική, αλλά έχει χτίσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, έτοιμη να επιστρέψει άμεσα στην Β’ Εθνική. Στο τουρνουά αγωνίστηκε και ο Βανδώρος που ανήκει πλέον στο σύλλογο, μετά την εισήγηση του Χρήστου Μυριούνη. Δείτε τα στατιστικά του τελικού, ένα μικρό βιντεάκι που σήκωσε ο Σύλλλογος και μερικές φωτογραφίες με τις ομάδες και τις απονομές:
Γλαύκος(Μυριούνης) :Εφέπουλος 3, Μοσχοβάκης 11(1), Καρακωνσταντάκης 13(2), Σερέτης 11(1), Αγγελόπουλος 4, Σπυράκος 4, Βανδώρος 4, Δαβάνης 18

Δόξα Λευκάδας(Γιασσάρης) : Νικολόπουλος, Γεωργάκης 6, Αναγνωστόπουλος 20(1),Τσιαβές 11(1),Τριχόπουλος 12, Ζαμπάκης 3, Μακρόπουλος 5(1)

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΛΑΥΚΟΥ “Χρ.Κάνιστρας-Γ.Καραβούλιας”2018
Ολοκληρώθηκε χτες το 2ο Τουρνουά που διοργάνωσε ο Γλαύκος Α.Ο. προς τιμήν των 2 εκ των ιδρυτικών μελών του : Χρ. Κάνιστρα και Γ. Καραβούλια. Κυπελλούχος του Τουρνουά ο Γλαύκος που στο Μεγάλο Τελικό επικράτησε της Δόξας Λευκάδας με 68-57. Νικητής του Μικρού Τελικού ο Κεραυνός Αιγίου που επικράτησε του Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου με 61-45. Στους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν κύπελλα από μέλη του Δ/Σ Α.Ο.ΓΛΑΥΚΟΥ και από συγγενείς των Χρ.Κάνιστρα & Γ.Καραβούλια.

Γλαύκος: Κατέκτησε το 2ο τουρνουά “Χρ. Κάνιστρας-Γ. Καραβούλιας”-pics/vid

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here