Οι τοποθετήσεις του Μάκη Γιατρά & Βαγγέλη Αγγέλου

0
1051
Οι τοποθετήσεις του Μάκη Γιατρά & Βαγγέλη Αγγέλου
Οι τοποθετήσεις του Μάκη Γιατρά & Βαγγέλη Αγγέλου

Οι τοποθετήσεις του Μάκη Γιατρά & Βαγγέλη Αγγέλου μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Αλεξάνδρειο, που κέρδισε ο Άρης 68-64 τον Προμηθέα:

Μάκης Γιατράς :

 «Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το ήθελαν και οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν άντρες και πάλεψαν σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα, καταπληκτικός ο κόσμος. Έδειξαν σθένος. Αν και δεν πιστεύω σε αριθμούς, είδα ένα στατιστικό που λέει πολλά. Ο Άρης πέτυχε 28 πόντους από λάθη αντιπάλου, ενώ εμείς μόλις 9 πόντους. Αυτό λέει πολλά. Συγχαρητήρια στον Άρη, είναι μαχητής ο κόουτς Αγγέλου το ξέρετε όλοι. Να ευχηθώ καλή πορεία, δεν είναι ο Άρης ομάδα να παλεύει για σωτηρία…

Όταν έχει συνηθίσει μια ομάδα να βάζει 80 πόντους, είχαμε 40 στο ημίχρονο και μόλις 24 πόντους στο δεύτερο, αυτό τα λέει όλα… Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι, αλλά παίζουν δύο ομάδες».

Βαγγέλης Αγγέλου :

 «Ο Προμηθέας έχει μια πολύ αξιοπρόσεκτη προσέγγιση στο παιχνίδι, η φετινή πορεία του δικαιώνει. Το ότι αγωνίζονται και φτάνουν μέχρι εδώ με αυτή τη ποιότητα χαρακτήρα λέει πολλά…».

Για τον αγώνα: «Να μην αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Ξέρετε και ξέρω καλά ότι το πρόβλημα του Άρη δεν είναι το μπάσκετ. Είναι πολύπλευρο. Είδα αυτές τις 40 ώρες που είμαι εδώ πάρα πολλούς ανθρώπους να έχουν διάθεση να τρέξουν σε όλα τα μέτωπα, να αγωνιστούν. Όλοι προσπαθούν. Αυτό που προσπαθήσαμε εμείς δεν ήταν προπονητικό, αλλά ψυχοπνευματικό. Θέλαμε να βοηθήσουμε τους παίκτες για να βγει το 40λεπτο όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Βοήθησε ο Θεός και ήρθε η νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους επί τη ευκαιρία των γενεθλίων για τα 104 χρόνια του συλλόγου. Δέχθηκα τηλέφωνα και μηνύματα στήριξης και είναι συγκινητικό… Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, είμαστε σε μια προσπάθεια σκυταλοδρομίας και συνεχίζουμε για το φίνις του πρωταθλήματος».

 

Για το τι συνάντησε στα αποδυτήρια: «Είδα ένα πολύ καλό γκρουπ χαρακτήρων. Οι παίκτες φοράνε ένα γιλέκο που έχει πίεση, ευθύνη. Ο παίκτης είναι σαν παιδί, αν δεν έχει αγκαλιά και το αφήσεις μόνο του, ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει αγκαλιά… Όλοι αγκάλιασαν τους παίκτες. Έτσι αντιλήφθηκα εγώ. Τέλος καλό, όλα καλά»

 

Για την απόφασή του να αναλάβει τον Άρη τώρα: «Δεν θα ήθελα να βάλω το εγώ τώρα. Δεν ήταν ούτε ηρωική, ούτε ιδιαίτερη απόφαση. Ο τρόπος που μου μίλησαν και αυτά που μου είπαν ήταν αρκετά. Εγώ οφείλω στον Άρη, μου έδωσε σε μια δύσκολη στιγμή την ευκαιρία να έρθω. Όλοι κάναμε μια προσπάθεια, αυτή είχε αντίκτυπο στο εξωτερικό όπου με χρειάστηκαν. Ευχαριστώ για την δεύτερη ευκαιρία…».

Οι τοποθετήσεις του Μάκη Γιατρά & Βαγγέλη Αγγέλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here