Ήφαιστος/Αχιλλέας: Πέντε πολύτιμες προσθήκες για την νέα χρονιά

0
756
Ήφαιστος/Αχιλλέας: Πέντε πολύτιμες προσθήκες για την νέα χρονιά
Ήφαιστος/Αχιλλέας: Πέντε πολύτιμες προσθήκες για την νέα χρονιά

Συνεχίζοντας την μεταγραφική του ενίσχυση η ομάδα του Ήφαιστου/Αχιλλέα ανακοίνωσε την απόκτηση 5 ακόμη αθλητών που ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα. Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας κατέκτησε φέτος την τρίτη θέση και αν ισχύσουν οι πληροφορίες μας, θέλει να ενισχυθεί κι άλλο έτσι ώστε να κοιτάξει και ακόμα ψηλότερα! Κάντας και Βεργανελάκης παίκτες κοσμήματα για την Α1 ΕΣΚΑ-Η και έπεται συνέχεια(!). Αναλυτικά:

 Με ιδιαίτερη χαρά ο σύλλογος μας συνεχίζοντας ανακοινώνει την συνεργασία με τους παρακάτω αθλητές που θα ενισχύσουν την φετινή προσπάθεια της ανδρικής ομάδας  στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η και τους οποίους καλωσορίζει στην μεγάλη αθλητική οικογένεια της Αιγιάλειας:

  • Βεργανελάκη Απόστολο από τον Έσπερο Α.Ο.Π.Α. (Γ’ Εθνική) που αγωνίζεται στην θέση του play maker.
  • Κάντα Δημήτριο που αγωνιζόταν πέρυσι στον Κεραυνό Αιγίου (Γ΄Εθνική) στην θέση του forward.
  • Κωνσταντόπουλο Σάκη από τον Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας (Α1 ΕΣΚΑ-Η) που αγωνίζεται ως guard.
  • Δημόπουλος Κώστας αθλητής από τα σπλάχνα της ομάδας μας που αγωνιζόταν την περυσινή χρονιά στον Κεραυνό Αιγίου (Γ΄Εθνική). Ο Δημόπουλος αγωνίζεται στη θέση του Small Forward.
  • Μπιτσάκος Μιχάλης επίσης αθλητής που αναδείχθηκε μέσα από την παραγωγική διαδικασία της ομάδας μας, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Κεραυνό Αιγίου (Γ΄ Εθνική). Ο Μπιτσάκος αγωνίζεται στη θέση του shooting  guard και πρόκειται για αθλητή με πολλές εμπειρίες στις εθνικές κατηγορίες όπου αγωνίστηκε αρκετά χρόνια.

Στους παραπάνω αθλητές μας η διοίκηση του σωματείου μας εύχεται υγεία, καλή και δημιουργική χρονιά με επιτυχίες εντός και εκτός των παρκέ.

Η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί στις 19 Αυγούστου. Η διοίκηση κοιτά και αξιολογεί επίσης άλλες διαθέσιμες επιλογές για την περαιτέρω ενίσχυση της ανδρικής ομάδας με στόχο  την όσο καλύτερη εκπροσώπηση του μπάσκετ της περιοχής μας στην κορυφαία τοπική κατηγορία, ενώ σημαντική θα είναι η προώθηση νέων αθλητών (εφήβων) από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.

Ήφαιστος/Αχιλλέας: Πέντε πολύτιμες προσθήκες για την νέα χρονιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here