Κ. Τασιόπουλος: ‘Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο-με δουλειά και στήριξη κόσμου όλα καλά’

0
1486
Κ. Τασιόπουλος: 'Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο-με δουλειά και στήριξη κόσμου όλα καλά'
Κ. Τασιόπουλος: 'Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο-με δουλειά και στήριξη κόσμου όλα καλά'

Ο Κώστας Τασόπουλος είναι ο παίκτης της ομάδας μας που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο forward του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου αναφέρθηκε στη νίκη με τον Πιερικό Αρχέλαο στην Κατερίνη, στο προσεχές παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας και στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά:

Κώστα τι θεωρείς ότι έφερε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη και μάλιστα συνεχόμενη για την ομάδα σου;
Εμείς προερχόμασταν από την ήττα με την Καστοριά και θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Όλους μας είχε πεισμώσει αυτή η ήττα και θέλαμε να την ξεπεράσουμε γρήγορα. Θεωρώ ότι είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι’ αυτό το παιχνίδι και ήμασταν από την αρχή συγκεντρωμένοι, κάτι που έφερε τη νίκη με τον Πιερικό Αρχέλαο.

Σε εσάς τους παίκτες τι δείχνει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας;
Έχουμε δουλέψει σκληρά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και πιστεύω ότι αμυντικά είμαστε μια σκληροτράχηλη ομάδα. Φυσικά θέλουμε να κερδίζουμε και είναι σημαντικό ότι έχουμε δύο νίκες μακρυά από την έδρα μας που είναι το μεγάλο μας όπλο. Οι δύο αυτές νίκες σίγουρα μας δείχνουν ότι έχουμε δυνατότητες και πως όταν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και φυσικά μας δίνει μεγάλο κίνητρο μια δεύτερη νίκη εκτός έδρας.

Ο αρχικός στόχος που είχε τεθεί από τους ανθρώπους της ομάδας ήταν η εύκολη παραμονή. Αυτά τα πέντε πρώτα παιχνίδια σας έχουν κάνει να κοιτάτε ψηλότερα;
Ο στόχος που είχαμε θέσει δεν έχει αλλάξει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε οτιδήποτε περισσότερο. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για να δούμε τι έχουμε πετύχει.

Στο προσεχές παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας εντός έδρας θέλετε να συνδυάσετε νίκη και καλή εμφάνιση;
Ο Φίλιππος Βέροιας είναι μια καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά και συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε. Σίγουρα σε κάθε παιχνίδι το ιδανικό είναι να συνδυάζεις νίκη με καλή εμφάνιση. Όμως εμείς θέλουμε τη νίκη και μετά να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Τι θέλεις να πεις στον κόσμο για το παιχνίδι του Σαββάτου;
Θέλουμε να τον καλέσουμε να βρεθεί στο γήπεδο, όπως κάνει ο κόσμος σε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας. Να γίνει ο 6ος παίκτης της ομάδας μας. Να έρθει στο γήπεδο και να μπορέσουμε να του δώσουμε χαρά. Και θέλω να αναφερθώ γενικά στα παιχνίδια μας στο Αγρίνιο και να ευχαριστήσω τον κόσμο που σε κάθε παιχνίδι γεμίζει το γήπεδο και στηρίζει την ομάδα μας.

Ποια είναι τα στοιχεία που έχουν οδηγήσει το Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου σε ένα αρκετά καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα;
Έχουμε δουλέψει πολύ από την αρχή της χρονιάς όπως είπα. Όμως όλα τα παιδιά είμαστε μια παρέα και έχουμε δημιουργήσει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Νομίζω ότι αυτό βγαίνει και στο γήπεδο και έχει οδηγήσει στη μέχρι τώρα καλή πορεία. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να παίρνουμε νίκες.

πηγή:aoagriniou.gr

Κ. Τασιόπουλος: ‘Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο-με δουλειά και στήριξη κόσμου όλα καλά’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here