Καλαμπάκος: ‘Είμαι ο μοναδικός ηλίθιος, ζητάω συγγνώμη’

0
2240
Καλαμπάκος: «Είμαι ο μοναδικός ηλίθιος, ζητάω συγγνώμη»
Καλαμπάκος: «Είμαι ο μοναδικός ηλίθιος, ζητάω συγγνώμη»

Ο Ντίνος Καλαμπάκος εμφανίστηκε δακρυσμένος μετά την ήττα του Κόροιβου Αμαλιάδας από τα Τρίκαλα που κόστισε στους γηπεδούχους τον υποβιβασμό από τη Stoiximan.gr Basket League. Ο τεχνικός της ομάδας της Πελοποννήσου τόνισε ότι εφόσον βρει ότι Έλληνας παίκτης «τρύπησε» την ομάδα θα τον… σκίσει. Αναλυτικά οι «κεραυνοί» του Καλαμπάκου:

«Η πόλη αυτή είχε περιβάλλει με αγάπη και στήριξη τον Κόροιβο Αμαλιάδας, δυστυχώς του απογοητεύσαμε. Και την διοίκηση που μάτωσε τέσσερα χρόνια να τον κρατήσει στην Α1 και τους συνεργάτες μου που δεν μπόρεσα να τους εξασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον. Συγγνώμη από όλυς αυτούς. Ήμουν ηλίθιος που δεν κατάφερα να τους πείσω ότι η ομάδα παίζει την ζωή της την τελευταία αγωνιστική. Είναι το πιο ηλίθιο πράγμα να νομίζουμε ότι τελείωσε η δουλειά.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι ‘τρυπηθήκαμε’. Αν είναι Έλληνας παίκτης δεν θα ξαναβρεί δουλειά ποτέ, με τους Αμερικανούς δεν έχω σχέση. Αν είναι Έλληνας ύποπτος θα τον βρω και θα τον σκίσω. Σαράντα λεπτά όλα τα πράγματα στο παιχνίδι ήταν ανώμαλα. Πάλι εγώ φταίω που δεν το κατάλαβα και πήρα μία πόλη μαζί. Αυτοί καταστράφηκαν, είχαν άλλα όνειρα και όραμα για την ζωή τους. Ζητώ συγγνώμη από όλους, κανείς δεν άξιζε αυτό το τέλος, φταίω μόνο εγώ».

Καλαμπάκος: ‘Είμαι ο μοναδικός ηλίθιος, ζητάω συγγνώμη’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here