Καλαμπάκος: ‘Να συλληφθεί ο Σκουρτόπουλος για ασέλγεια επί πτωμάτων’

0
2565
Καλαμπάκος: 'Να συλληφθεί ο Σκουρτόπουλος για ασέλγεια επί πτωμάτων'
Καλαμπάκος: 'Να συλληφθεί ο Σκουρτόπουλος για ασέλγεια επί πτωμάτων'

Το συναρπαστικό φνάλε του αγώνα του Γυμναστικού/Φάρου με τον Κόροιβο δεν άλλαξε την εικόνα που είχαν σχηματίσει οι δύο προπονητές στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, συμφωνώντας στο δίκαιον της νίκης των γηπεδούχων και με τον Ντίνο Καλαμπάκο να το λέει με  έμφαση:
“Δεν υπήρχαμε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και πρέπει να συλληφθεί ο Σκουρτόπουλος για ασέλγεια επί πτωμάτων”, ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα, πριν το… σοβαρέψει. “Δεν ξέρω γιατί περπατούσαμε, γιατί μπλόκαρε έτσι το μυαλό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο τους επιτεθήκαμε λίγο, μπορέσαμε να βάλουμε το παιχνίδι σε έναν ρυθμό, αλλά δεν έφτανε και πληρώσαμε το ότι περπατάγαμε στο πρώτο”, είπε ο προπονητής του Κόροιβου.
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κράτησε το αποτέλεσμα, το οποίο δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα του είναι αυτό που μετράει. “Είναι τρεις εβδομάδες τώρα που ταλαιπωρούμαστε, από αρρώστιες μέχρι απώλειες παικτών. Κάνουμε προπόνγση 8-9, με το ζόρι στις δύο τελευταίες μαζευτήκαμε 12. Διανύουμε μια περίοδο αλλαγών, ήδη ήρθε ένας ξένος και περιμένουμε κι έναν ψηλό και με όλα αυτά, όταν υπάρχουν περίεργες καταστάσεις δεν αντιδρούμε πάντα σωστά. Ηταν από τις πιο σημαντικέ νίκες μας και λόγω αυτών των προβλημάτων και επειδή κουβαλούσαμε πολλά και επειδή ο Κόροιβος είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα”.

Καλαμπάκος: ‘Να συλληφθεί ο Σκουρτόπουλος για ασέλγεια επί πτωμάτων’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here