Καποτάς: “Γεμάτος” από την διετία του στον Αίολο Αγυιάς

0
2569
Καποτάς:
Καποτάς: "Γεμάτος" από την διετία του στον Αίολο Αγυιάς

Ικανοποιημένος τόσο από την επιτυχημένη σεζόν που είχε και φέτος ο Αίολος Αγυιάς στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, όσο και από τις συνθήκες που επικρατούν γενικότερα στον Σύλλογο, εμφανίστηκε ο Μίλτος Καποτάς.

Ο έμπειρος φόργουορντ δήλωσε τα εξής ως απολογισμό για την περασμένη αγωνιστική περίοδο: «Τα τελευταία 2 χρόνια που αγωνίζομαι στον Αίολο Αγυιάς, η ομάδα μου, έχει αποδείξει ότι δεν βρίσκεται τυχαία στα υψηλά πατώματα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Κι αυτό γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Σύλλογο, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Οι συνθήκες για τους αθλητές είναι πολύ καλές, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν και οι σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις. Παράλληλα, τη διοίκηση του Αίολου Αγυιάς συγκροτούν παιδιά που έχουν παίξει μπάσκετ, όπως π.χ. ο Παναγιώτης Λυκούδης, που γνωρίζουν πολύ καλά το τι πρέπει να γίνει για να προχωρήσει ο Σύλλογος. Θεωρώ επίσης ότι μετά από 2 επιτυχημένες χρονιές, βρισκόμαστε, πλέον, σε ένα σημείο στο οποίο ο Αίολος θα πρέπει να δει τι θέλει να κάνει τα επόμενα χρόνια και το ποιες προτεραιότητες θα θέσει. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την θητεία μου στην ομάδα».

Ο Μίλτος Καποτάς έκανε ένα σχόλιο και για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η που ολοκληρώθηκε πρόσφατα: «Θεωρώ ότι ήταν το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Έγιναν πολλές ανατροπές, έσπασαν έδρες και μέχρι τον τελευταίο τελικό κανείς δεν ήταν σίγουρος για τίποτα».

Καποτάς: “Γεμάτος” από την διετία του στον Αίολο Αγυιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here