Κεφαλλονιά: Διατήρησε το ‘απόλυτο’ και με Αίολο Αγυιάς-Δήλωση Παπαδημητρίου/pics

0
1705
Κεφαλλονιά: Διατήρησε το 'απόλυτο' και με Αίολο Αγυιάς-Δήλωση Παπαδημητρίου/pics
Κεφαλλονιά: Διατήρησε το 'απόλυτο' και με Αίολο Αγυιάς-Δήλωση Παπαδημητρίου/pics
Η Κεφαλλονιά συνεχίζει να διατηρεί το ‘απόλυτο’ κερδίζοντας δύσκολα τον τυπικά γηπεδούχο Αίολο Αγυιάς(54-60) στο κλειστό της Αλεξιώτισσας, στα πλαίσια της δέκατης αγωνιστικής. Ο Αίολος μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα διατηρώντας ελαφρύ προβάδισμα, έχοντας βραχυκυκλώσει τους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κεφαλονίτες βρήκαν λύσεις κοντά στο καλάθι, ισορρόπησαν το παιχνίδι και πήραν ελαφρύ προβάδισμα που το διατήρησαν έως το τέλος. ΤσαπρούνηςΑκτύπης- Βαλλιανάτος και Χουλιαράς ξεχώρισαν από τους νικητές, ενώ από τους γηπεδούχους ΣτεφανίδηςΓιωτόπουλος και Σουλιώτης και Παναγόπουλος.
Δεκάλεπτα: 15-12, 15-13, 10-18, 14-17.
ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Παπαδημητρίου) : Αζαρίας 2, Παναγόπουλος 9(2), Στεφανίδης 18(5), Σουλιώτης 11, Γιωτόπουλος 12, Σπυριδωνίδης 2, Καποτάς, Χατζηκάλφας, Σκροπολίθας.
Α.Σ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ (Παπαδάτος) : Χουλιαράς 8, Αγγελάτος 2, Μπαχός 1, Θεοδωράτος 7(1), Ακτύπης 11(1), Βαλλιανάτος 10, Τσαπρούνης 21. Καραπέτσας
Δήλωση Παπαδημητρίου :
Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε σήμερα. Τους περιορίσαμε στην επίθεση, κάναμε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όμως ο εκνευρισμός του δευτέρου ημιχρόνου, σε συνδυασμό με την αστοχία της ομάδας μας κράτησε χαμηλά στην επίθεση.Συγχαρητήρια στους παίχτες μου, για την μεγάλη προσπάθεια πού έκαναν.

Κεφαλλονιά: Διατήρησε το ‘απόλυτο’ και με Αίολο Αγυιάς-Δήλωση Παπαδημητρίου/pics

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here