Κένταυρος: Πρόσκληση για τον αγώνα εις την μνήμη Νίκου Καραπάνου

0
1583
Κένταυρος: Πρόσκληση για τον αγώνα εις την μνήμη Νίκου Καραπάνου
Κένταυρος: Πρόσκληση για τον αγώνα εις την μνήμη Νίκου Καραπάνου

Φιλικό αγώνα στη μνήμη του Νίκου Καραπάνου διοργανώνει ο Κένταυρος το ερχόμενο Σάββατο. Όπως αναφερεί η πατρινή ομάδα σε ανακοίνωσή της:

“Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 κλείνει ένας χρόνος (πάρα δύο ημέρες) που ο αγαπημένος αθλητής και πάνω από όλα φίλος μας Νίκος Καραπάνος έφυγε από κοντά μας και η συγκεκριμένη ημέρα έχει οριστεί ως ημέρα πένθους και μνήμης, πέρα από την οικογένειά του και για τη δική μας ”οικογένεια”, τον Κένταυρο.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την ημέρα αυτή 09.00 το πρωί θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του φίλου μας στον Ι. Ν. Αγίου Ανδρέα, όπου έξωθεν του ναού θα υπάρχει κινητή μονάδα εθελοντικής αιμοδοσίας και δωρεάς νωτιαίου μυελού, για όποιον επιθυμεί να συνδράμει.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών η ομάδα μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον Νίκο μας, έχει διοργανώσει έναν φιλικό αγώνα στη μνήμη του με την αντίστοιχη ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου στο οποίο φοιτούσε (στην Ιατρική σχολή), όπου θα αγωνιστούν οι συμπαίκτες του από τη μπασκετική του οικογένεια τον Κένταυρο και οι συμφοιτητές του από την ακαδημαϊκή του φοίτηση.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους του άλλα και όσους γνώριζαν τον Νικόλα μας να δώσουν το παρών, προκειμένου να θυμηθούμε τον φίλο μας και να ξέρει εκεί που είναι ότι δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ και θα μας λείπει πάντα….”.

  Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

 

1982

Θα θεωρήσουμε μεγάλη μας τιμή

να παρευρεθείτε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου & ώρα 20:00

στο κλειστό γυμναστήριο καλαθοσφαίρισης

του Πανεπιστημίου Πατρών για τον αγώνα μπάσκετ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  –  Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

που θα γίνει στα πλαίσια μνήμης του αδικοχαμένου φίλου

και συναθλητή μας

ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ

 

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Σιφάκης

 

Κένταυρος: Πρόσκληση για τον αγώνα εις την μνήμη Νίκου Καραπάνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here