Κεραυνός Αιγίου:Με διπλό στα Μελίσσια έκανε άλμα παραμονής

0
1849
Κεραυνός Αιγίου:Με διπλό στα Μελίσσια έκανε άλμα παραμονής
Κεραυνός Αιγίου:Με διπλό στα Μελίσσια έκανε άλμα παραμονής

Ένα τεράστιο «διπλό» πανηγυρίζει ο Κεραυνός Αιγίου, που πέρασε από τα Μελίσσια με 78-81 στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής κι έγινε πλέον ξεκάθαρο φαβορί για τη σωτηρία στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Μεγάλος νικητής του εξ’ αναβολής αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ήταν ο Κεραυνός Αιγίου, ο οποίος πήρε «διπλό» σωτηρίας με 78-81 έναντι των Μελισσίων. Το σύνολο του Σπύρου Γκοργκόλη, επέστρεψε μετά τη διακοπή του Πάσχα αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα και τα κατάφερε, έχοντας πλέον τον πρώτο λόγο έναντι της πλειονότητας των ανταγωνιστών του.

Τη δεδομένη στιγμή, ο Κεραυνός κερδίζει την παραμονή του στη Γ’ Εθνική και σώζει μία χρονιά, μιας και ανέβηκε στην ένατη θέση, υποσκελίζοντας Νέα Ιωνια και Απόλλων Σμύρνης. Υπενθυμίζεται, ότι ο μεταξύ τους αγώνας που κανονικά θα διεξαγόταν στις 11 Φεβρουαρίου, είχε αναβληθεί λόγω του γεγονότος, ότι κατά την προθέρμανση ο Καραχάλιος των Μελισσίων είχε σπάσει την μπασκέτα, για να ακολουθήσει η ένσταση του Αιγίου και να απορριφθεί.

Δεκάλεπτα: 12-20, 39-44, 59-67, 78-81.
Μελίσσια (Σταϊκόπουλος): Κύρος 2, Τζωρτζόπουλος 2, Σπυριδάκης, Βούλγαρης 5(1), Βαρθακοκοίλης 14(2), Τζέμης 6, Κοντός 14(2), Κυπαρίσης 5, Ζήρος 2, Καλογερόπουλος 15(3), Παλάντζας 6(2), Καραχάλιος 7.
Κεραυνός Αιγίου (Γκοργκόλης): Αναστασόπουλος 3, Χριστοδουλόπουλος, Φωτίου 6, Γκόβας 29(3), Μαναβόπουλος 16, Καραγιάννης 4, Γκιζόγιαννης 23(1), Σταθακόπουλος, Λαδικός.

 

Κυριακή 22/4

πηγή:http://www.stagipedathseskah.gr

Κεραυνός Αιγίου:Με διπλό στα Μελίσσια έκανε άλμα παραμονής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here