Κόροιβος: Εισιτήρια διαρκείας δεύτερου γύρου στην μισή τιμή!

0
1264
Κόροιβος: Εισιτήρια διαρκείας δεύτερου γύρου στην μισή τιμή!
Κόροιβος: Εισιτήρια διαρκείας δεύτερου γύρου στην μισή τιμή!

Η ΚΑΕ Κόροιβος σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις όλους τους εντός έδρας αγώνες της στο δεύτερο γύρου της STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18 αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας με 50% έκπτωση σε σχέση με τις καλοκαιρινές τιμές.

Η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας και φέτος είναι ο 6ος παίκτης, ο κόσμος μας! Η έδρα μας έχει κερδίσει για άλλη μία χρονιά τις εντυπώσεις του μπασκετικού κοινού σε όλη την Ελλάδα. Οι εξέδρες του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Ήλιδας είναι σχεδόν γεμάτες σε κάθε παιχνίδι. Η υποστήριξη των φιλάθλων μας έχει συμβάλλει σημαντικά στη θετική πορεία της ομάδας, προκειμένου να επιτευχθεί και φέτος ο στόχος μας!

Τώρα, έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις το εισιτήριο διαρκείας σου για το δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος στη μισή τιμή. Για να έχεις τη δική σου θέση στο Κλειστό, να φωνάξεις μαζί μας «ΚΟΡΟΙΒΑΡΑ ΟΛΕ», να στηρίξεις την ομάδα που κάνει περήφανη όλη την Ηλεία στους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες και όλοι μαζί να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία!

Για πληροφορίες κι αγορά εισιτηρίων διαρκείας επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του αρμόδιου τμήματος, κ. Αντρέα Μπουλμπασάκο (τηλέφωνο: 694 599 9573).

Τιμές & κατηγορίες Εισιτηρίων Διαρκείας Β’ Γύρου:

Βασικές κατηγορίες εισιτηρίων ανά διάζωμα:

Α1 – 75 ευρώ
Α2 – 75 ευρώ
Α5 – 75 ευρώ

Α3 – 100 ευρώ
Α4 – 100 ευρώ

*Στο διάζωμα Α6 δε διατίθενται εισιτήρια διαρκείας, καθώς προορίζεται για τη φιλοξενία φιλάθλων της αντιπάλους ομάδας στους εντός έδρας αγώνες.

Κατηγορία οικογενειακών εισιτηρίων:

Αφορά τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας, σε συγκεκριμένα διαζώματα του γηπέδου, για κηδεμόνες και παιδιά ή και μόνο για συζύγους, σύμφωνα με τις παρακάτω τιμές:

Α1, Α2, Α5 – 75 ευρώ Μπαμπάς / 50 ευρώ Μαμά / 25 ευρώ (για κάθε) Παιδί

Κατηγορία κοινωνικών εισιτηρίων:

Αφορά τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας από φοιτητές, πολυτέκνους κι ανέργους, με απαραίτητη την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών εγγράφων:

Κερκίδα Β – 25 ευρώ

Πρόγραμμα εντός έδρας αγώνων Β’ Γύρου:

15η αγωνιστική: ΚΟΡΟΙΒΟΣ-Ρέθυμνο Creta Kings
18η αγωνιστική: ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΑΕΚ
20η αγωνιστική: ΚΟΡΟΙΒΟΣ-Ολυμπιακός
22η αγωνιστική: ΚΟΡΟΙΒΟΣ-Γυμναστικός Λάρισας Φάρος
24η αγωνιστική: ΚΟΡΟΙΒΟΣ-Παναθηναϊκός Superfoods
26η αγωνιστική: ΚΟΡΟΙΒΟΣ-Τρίκαλα BC Aries

Κόροιβος: Εισιτήρια διαρκείας δεύτερου γύρου στην μισή τιμή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here